2777
2789
عنوان

کسایی که تا حالا جن دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5489 بازدید | 47 پست
شبیه یکی از آشناهاتون نبود؟ آخه خیلی وقتها شبیه یکی هست که ما می شناسیمشون

چند بار اخیرا هم حس کردم نصف شب چند تا موحود روی پاهام نشستن جستن پایین و بعد بدنم بالا تنم سنگین شدبزور بسم ا.‌.. از ته حلق چون دهنم سفت شده بودو ایات قران بعد مدتی سبک شدم دوبارم رو تخت تا بیداردم یکی بود نشست رو سینه ام و تلپ تلپ از رو تشک صدا پاش اومد فرار کرد یکبار دیگم روی مچ پاهام نصف شب بالاپایین میپرید که با بسم ا... گفتن خودمو اطرافیام که پیشم تو اتاق  خوابیده بودن از ترس من جونوره  رفت ولی اخیر ندیدمشون فقط حسشون کردم بیجهت بدون اینکه بهشون فکر کنم اخیر اومدن سراغم

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
شبیه یکی از آشناهاتون نبود؟ آخه خیلی وقتها شبیه یکی هست که ما می شناسیمشون

غیر تلسم و جادو مرتبط به محل زندگی اعتقادات کثیفی محل ناپاکی یا سادگی آدما و فکر کردن بهشونم داره و یا اینکه اذیتشون ناخوداگاه کرده باشی منم فعلا چند ماهه حسابی ترسیدم انبار بدتر از قبلنا ترسیدم ازشون و دعا پیش خودم میذارم و شبا دعا میخونم کلی ادعیه میخونم تا بزور نصف شب خوابن ببره صبحام همش خوابم میاد بیخوابی داغونم 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواب بودم یهوو از خواب پریدم انگار که از یچیزی ترسیده بودم پاشودم خیلی حالم بد بود قلبم تند تند میزد رفتم ی لیوان آب بخورم یهو سایه سیاه دیدم همون لحظه سری رفتم زیر پتو تا صب تنو بدنم میلرزید 😑