2777
2789
عنوان

۲ تا بچه همجنس باشن خوبه یا غیر همجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 4094 بازدید | 45 پست

بنظرم ربطی نداره خواهرها مشکلاتی مثل حسادت یا دعوا بین لباس و گیره سر و اینا دارن ولی پسرها همش با هم دعوا میگیرن...من به عنوان یه دختر خواهر نداشتم ولی با برادرم خیلی جور بودم 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

به نظره من غیر همجنس بهتره . یعنی باهم دیگه روابطشون بهتره . اگه همجنس باشن مثلا ۲ تا خواهر هر روز دعوا دارن😂یا سر همچی به هم حسودی میکنن مثلا قیافه ، لباس و درس و .... . منو داداشم دوقلو هستیم و با هم خوبیم .

عاشقتونم 👈کارین❤تیام❤عرفان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دارم عاشق دختر بود شوهرم میگفت راحترن با هم بزرگ شن منم خودم چنتا خواهر دارم خیلی خوبیم باهم...ولی با برادراکمتر....درکل بسته به تربیت خودته پسرو دختر نداره برادرم میتونه صمیمی باشه

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

اصولا والدین هر دو جنس رو میخوان

ولی یادمه تو یه تحقیقی خوشبخت ترین خانواده ها کسایی بودن که دو تا دختر داشتن

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊

من یه دختر دارم بچه دومم که باردارم دختره اصلا هم برام مهم نبود چی میشه جنسیتش. خواست خداست دست کسی هم نیست هرچی صلاح باشه

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
ما برای تنهایی بچه مون بچه میاریم نه برای خودمون که هردوتاشو تجربه کنیم

نه اگه به تنهایی باشه توی پارک و مهد کلی بچه هست.بزرگ هم بشن کلی دوست میتونن پیدا کنن.مهم خود آدمه که هم پدرومادر یه پسر باشه هم پدرومادر یک دختر

به نظره من غیر همجنس بهتره . یعنی باهم دیگه روابطشون بهتره . اگه همجنس باشن مثلا ۲ تا خواهر هر روز د ...

اتفاقا من تو اطرافیانم هرکی از دو جنس داره همش میگه باهم دعوا میکنن چون بازی هاشون مشترک نیس به نظرم مهم نیس بچه اول چی باشه ولی بچه دوم باید دختر باشه چون اگه اولی پسر باشع خواهر بیشتر به دردش میخوره از اونورم اگه اولی دختر باشه خواهر داشتن واسه یه دختر بزرگترین نعمته

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
معلومه هم جنس مخصوصا اگه دختر باشه خواهر میخواد برادر به چه دردش میخوره 

من هم خواهر  دارم هم برادر

برادرم هم بچگی و برای بازی هم الان که بزرگ شدم هزار برابر بهتر از خواهرم بوده برام

من از تو راه برگشتی ندارم...
معلومه هم جنس مخصوصا اگه دختر باشه خواهر میخواد برادر به چه دردش میخوره 

من برادر دارم و خیلی دوسش دارم هیچوقت هم حسرت خواهر داشتنو نداشتم از طرف دیگه همه ی خواهرها که غمخوار نیستن خیلی هاشون بعد زندگی متاهلی ۱۸۰ درجه تغییر میکنن.

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی