2777
2789

به من میگن بچه دوم اگه همجنس با اولی باشه به نفع بچه است و با هم دویت میشن. مگه خواهر و برادر نمی تونن با هم دوست باشن؟ کدوم بهتره به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نظرا مختلفه یکی دوس داره از دونوعش داشته باشه

ولی من دوس داشتم حالا که تفاوت سنیشون کمه جفتشون پسر باشن که همبازی و رفیق بشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توی این دوره زمونه بیشتر از دوتا رو نمیتونی تامین کنی پس بهتره یکی پسر باشه و یکی دختر که داشتن هردو ...

ما برای تنهایی بچه مون بچه میاریم نه برای خودمون که هردوتاشو تجربه کنیم

معلومه هم جنس مخصوصا اگه دختر باشه خواهر میخواد برادر به چه دردش میخوره 

الان که من داداشام بیشتر درکم میکنن تا آبجیم.بیشتر درد و دلام هم با داداشامه خصوصا اونی که دوسال ازم کوچیکتره

هیچ فرقی نمی کنه.بچه های پشت سر هم با هم دعوا دارن رفاقت دارن با هم بزرگ میشن ولی بزرگ بشن میرن‌ پی زندگی خودشون 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی