بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام ببخشید شما دندونای بچه تون رو با بیهوشی ترمیم کردین؟ اذیت نشد؟؟؟پسر دوساله منم دندوناش خراب شد ...
سلام عزیزم بله من پسرم کل دندوناش خراب بود مجبور شدم قبول کنم روش بیهوشیو البته منم مثل شما خیلی استرس داشتم همش گریه میکردم ولی چاره ای نبود چون پسرم خودش وقتی ی چیزی میخورد میگفت درد میکنه ,پسرم من صبح ک رفت اتاق عمل ساعت 11ونیم بهوش اومد ک من خودم تو اتاق ریکاوری رفت پیشش چون فقط نیگفت مامانمو میخام و منم فقط اسک میریختم چون میترسیدم ک خدایی نکرده ب هشون نیاد ولی خوب خدارو شکر همه چیز خوب و عالی بود واسه غروب کامل بهشو بود و بازی میکرد ب فرداش اصلا یادش نبود ک چی شده فقط میپرسید چرا رفتیم بیمارستان البته واسه من یک عمری گذشت اون روز از ثبح هیچی نخوردم تا شب گفتم تا پسرم.نیاید چیزی نخوره منم نمیخورم توصیه من ب شما اینکه اول نظر چندتا پزشکو جویا بشید اگه نظرشون همگی ب بیهوشی بود قطعا اینکارو تو بیمارستان زیر نظر یک پزشک عالی انجام بدید ,من تو بیمارستان عرفان نیایش انجام دادم پزشکشم خوب بود دکتر محاوره ای بود راضی بودم
سلام خداروشکر گلم،ان شاءالله همیشه سلامت باشه و بی نیاز از دکتر. منم خیلی میترسم،از اون بدتر ...
توکل بخدا عزیزم ان شالله بسلامتی دندوناشو درست کنی خوب و خوش سلامت در کنار هم.باشید. اطرافیان منم ب من خیلی میگفتن نیازی نیست ,ولی خوب من خودم نمیتونستم اهمیت ندم و عقلم میگفت بایدپیگیرش باشم بعضی از دندونای شیری ممکنه تا 12سالگی هم نیوفته و اینطوری بچه اذیت میشه نمیشه بی اهمیت بود. در ضمن حتما قبل از عمل تز سلامت جسمیش مطمئن باشبد منظورم اینکه حتما پیش متخصص ببریدش ک خدایی نکرده سرما خوردگی یا چیزب نداشته باشه البته خود دندون پزشک حتما بهتون توصیه های لازمو میده