2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 84 پست
خوبه.ولی من شنیدم جلوی ارضا شدنو بگیری ایراد داره نمیدونم والا.ولی اینارو انجام میدم.از پنج دیقه ب ب ...

هیچ ایرادی نداره نگران نباش

مشکل اون زمانیه که با قرص و اسپری جلوشو بگیری  

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

مثلا وقتی افتاده روت و یه دنیای دیگست     

اون ته ته کمرش که یکم چال هست ،اونو دورانی ماساژ بدی،کلا توی یه حالت زیاد نمونی ....هی در بیاری یکم هوا بخوره دوباره از نو     

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ایرادی نداره نگران نباش مشکل اون زمانیه که با قرص و اسپری جلوشو بگیری    

اره اینا ک شوهرم دوس نداره اصن.میگه مگه بیل خورده ب کمرم ک نتونم راضیت کنم🤣اخه ی مدت کمکار شده بود در این زمینه وقتی هم میومدسمتم سرهم پنج دیقه نمیشد ک منم شاکی بودم.ولی خوب الان بهتره😏

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
ببخشیدا همین که میگی سریع ارضا میشه .... این نشون میده زود انزالی داره به خاطرهمین رابطه های کوتاه و ...

ن زیادم کوتاه نیس 😐

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹
واااي خداي من چي كشيدي  من بودم ميكشتم شوهرمو  اصلا نميتونستم ببخشمش خودش هيچ حسي نداره ك ...

خودم بچه نمیخام با این شرایط مخصوصا سقط بدی داشتم خیلی ترسیده شدم

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹