2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو‌بزن به خواب بگو سرم درد میکنه انقدرررر بهونه بیار که کمش کنه واقعا سخته البته من ک هیچوقت ...

خوش بحالت بخدا .دیشب خیلی دعوا بدجوریمون شد ایشالا ک اثر کرده باشه

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹
حالا اگه ی شب خونه نباشی یا زمانی ک پریودی چ میکنه؟؟

وای تو پریودی جیگرم خونه بخدا قهر میکنه میشه مث بچه ها که بهشون شیر نمیدی 

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹

ببخشیدا همین که میگی سریع ارضا میشه .... این نشون میده زود انزالی داره به خاطرهمین رابطه های کوتاه و بی کیفیت داره ....اگه بتونی شرایطو محیا کنی که خیلی قوی باشه همون یه بار براش کفایت میکنه و تامام   

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
ببخشیدا همین که میگی سریع ارضا میشه .... این نشون میده زود انزالی داره به خاطرهمین رابطه های کوتاه و ...

آفرین .درست گفتی. ی دونه از این شرایطو بگو ک رابطه رو باهاش طولانی کرد

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
نزدیکی زیاد

واااي خداي من چي كشيدي 

من بودم ميكشتم شوهرمو  اصلا نميتونستم ببخشمش خودش هيچ حسي نداره كه زده بچشه خودشو نابود كرده ه خاطر ببخشيد نياز كوفتيش؟؟  خب درسته نياز هست اما كنترل هم وجود داره 

وگرنه كه سنگ رو سنگ بند نميشد نميشه ادم به هرچي نياز داشت به هر قيميت براورده كنه

برات دعا ميكنم زودي بارداربشي وبچه دار بشي كه با اين حجم اقدام قطعا كارت راحته

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
وای تو پریودی جیگرم خونه بخدا قهر میکنه میشه مث بچه ها که بهشون شیر نمیدی 

همسرتون بالغ نشده احتمالا زود ازدواج كرديد ديگه پسر زير30 ازواج كنه دهنش واقعا بوي شير ميده

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
آفرین .درست گفتی. ی دونه از این شرایطو بگو ک رابطه رو باهاش طولانی کرد

مثلا مرد نفس عمیق بکشه ،وقتی میبینید داره ارضا میشه دخول رو قطع کنید،یکم کارای دیگه بکنید (ببوسید،حرف بزنید)دوباره ۲دقیقه بعد شروع کنید

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
مثلا مرد نفس عمیق بکشه ،وقتی میبینید داره ارضا میشه دخول رو قطع کنید،یکم کارای دیگه بکنید (ببوسید،حر ...

خوبه.ولی من شنیدم جلوی ارضا شدنو بگیری ایراد داره نمیدونم والا.ولی اینارو انجام میدم.از پنج دیقه ب بیست دیقه رکوردزدم.🤣مطلبت مفیدبودمرسی😘

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست