2777
2789

من اومدم خنک شم😬

اره من سابقه داشتم اگ لباس ارزون بیاری اره خوبه ولی الانم ک همه چی رفته بالا ولی سودش خوبه.مثلا از قشم اینا بیاری ارزون تاب شلوارک وسایل ارایش پیراهن خنک بیار تو خونه بفروش

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

یه خانمه تو آرایشگاه ها میرفت می فروخت ،بعد یه مدت 206 واسه خودش خرید

منتها خودش هم لباسهای بروز میپوشید و سر و زبون داشت با ماشین میرفت و می‌اومد یه ساک بزرگ و.مرتب داشت و جنسهاشو منظم اونجا میگذاشت بعد پهن میکرد رو میز بقیه هم میخریدن ازش ،

بهت پیشنهاد دارم اگه تو شهرهای بزرگ هستی برو سالن های شیک و پر رفت آمد تو بالاشهر

رفتارت هم خوب باشه جنس های خوب بخر و ببر بفروش رو هر تیکه 20 تومن بکش روش، اگه اجناس خوبی خریدی البته   چون همون ها رو تو پاساز و مغازه گرونتر هم.میدن بخاطر کرایه مغازه

با یه آدم خوش سلیقه برو خرید که بیشتر کمکت کنه

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی 😂 واقعا. گفتم از بازار بزرگ بگیرم چون نزدیکه بهم فعلا 

اره برو اول بپرس ببین چ جوی ارزون جنساشون بعد از چن جا سوال کن بگو جین میخام بردارم چ جوری حساب میکنی بعد بگو میخام خونه بفروشم خودشون راهنمایت میکنن.  بعد ب همسایه هات بسپار میان میخرن خیلی خوبه سودش اگ هواست باشه

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....