من و خواهرم باهم باردار شدیم یعنی من چندماه بعد اون ...خواهرم اصلا قصد بارداری نداشت و تازه میگفت چون من از تو بزرگترم و زودتر ازدواج کردم نباید باردار شی ...منم میگفتم باشه ...تا اینکه بهش گفتم من قصد اقدام دارم تاچند ماه دیگه ...اونم بدون اینکه به من بگه اقدام کرد و باردار شد که کلی خوشحال شدم چون میترسیدم بفهمه باردارم ناراحت شه ...خلاصه زودتر از من باردارشد و به همه خبر داد منم باردارشدم وقتی فهمید گف حق نداری به کسی بگی و فامیلا بفهمن دوتا خواهر باردارن چشم میزنن ...بعدا سر بچم بلایی بیاد تقصیره توا...رفت دکتر بهش گفتن ریسک زایمان زودرس داری و من از ترسم که فردا بچش به چیزش بشه میندازه تقصیر من که تو به بقیه گفتی چشممون زدن هیچی نگفتم...الان اون همش عکس پروفایل دختر میزاره و بارداری من از ترسم عکس بارداری و بچه نزاشتم از اول بارداریم ...الانم 4 ماهمه ...من یه شهر دیگه دور از خانوادم و فامیلم زندگی میکنم واس این کسی نمیدونه باردارم میدونم اگه بفهمن نگفتم بهشون میخوان بگن چقد موذی و پنهانکاری از خواهرت یاد بگیر سر 2 ماه اومد گف چیکار کنم؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی ...نمیدونم چیکاار کنم سر جهازم با مامانم دعوا کرد که چرا واس این وسیله زیاد خریدی به من اینارو ندادی درصورتی که جهازش زمان خودش عالی بود ...گف خاک تو سرت این چه رنگ مبلیه خریدی ...از چشمم مینداخت جهازمو ماه بعد رفت کپ مبل من و دقیقا همون رنگ و خرید