2777
2789
عنوان

4ماهه کسی نمیاددنبالم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 29 پست

باشوهرت‌حرف‌نزدی‌؟به‌نظرمن‌وقتی‌اومد‌پیشت‌.  جدی‌باهاش‌حرف‌بزن‌عزیزم‌که‌اینجوری‌نمیتونی‌ادامه‌بدی‌زودتر‌‌تکلیفتو‌روشن‌کنه‌ .       ‌نمیخواد‌عروسی‌شاهانه‌بگیره‌یه‌عروسی‌ساده‌با‌فامیلای‌درجه‌یک‌هم‌بگیره‌‌بهتره

رفتم‌دادخواست طلاق دادم و بردم دادم بهش ولی قبول نکرد و گفت من دوستدارمو تحت هیچ شرایطی طلاقت نمیدم وتوباید صبرکنی من بهترین عروسیو برات میگیرمو وفلان

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشوهرت‌حرف‌نزدی‌؟به‌نظرمن‌وقتی‌اومد‌پیشت‌.  جدی‌باهاش‌حرف‌بزن‌عزیزم‌که‌اینجوری‌نمیتونی‌ادامه‌ب ...

منم حرفم‌همینه من بااینکه توخوانواده دختری بودم همیشه پر توقع وبهترین چیزا رو میخواستم اما بخاط همسرم‌توزندگی خیلی کوتاه اومدم وگفتم طوری نیس گناه داره اما رفتاری که خونوادش بامن دارن واقعا عصبی میشم

بهش دیروز زنگ‌زدم گفتم‌اگه‌مامانت اینا تااخر هفته اومدن خونمون که هیچ‌نیومدن من دیگه عروس خونواده شما نیستم ناراحت نشین جایی دیدمشون رومو کردم‌اونور 

الان اسکرینشون میزارم

چقدر خوبه که محکم ایستادید 

وسط حرفات حضوری گاهی تاکید کن من تو و زندگیمون رو دوست دارم ولی رفتار خ خانوادت باعث شده  که....

منظورم اینه همش حرف منفی نزن که بعدا که با خودش فکر میکنه نکات مثبت رو هم ببینه

چقدر خوبه که محکم ایستادید  وسط حرفات حضوری گاهی تاکید کن من تو و زندگیمون رو دوست دارم ولی رف ...

همیشه گفتم بهش تاالانم خیلی براش برازندگیمون زحمت کشیدم گفتم اگه کوچکترین مشکلیم برازندگیمون پیش بیاد مقصر خونوادتن که کوتاهی کردن درحد یدونه پسرشون درنبودبابات