2777
2789
عنوان

اگه آرامش میخوای چندلحظه بیا😏

520 بازدید | 78 پست

میخوام امشب راجب سخت نگرفتن زندگی باهم حرف بزنیم و اینکه خودمونو اذیت نکنیم. و سر چیزای الکی لحظه هامونو از دست ندیم.

خانومای گل خیلی راحت میتونین با چیزای کوچیک حال خودتون و عشقتونو خوب کنین و جایگزین کنین

مثلا نتونستین برین بیرون برا گشتن

گشتنو بیاری خونه👜👡👓👗

باهم مثلا چیزایی که دوس دارید بخرید و بنویسید و حرف بزنید در موردش و کنار هم یه چایی بخورید 😍

نشد برید رستوران... رستورانو بیارید خونه🍻🍕🍔🍗

یه کیک و غذای ساده دونفری درست کنید یه گارسون س*ک*س*ی بشید و ...😍

نشد برید دریا🌊... دریا رو بیارید تو خونه برید حموم دوتایی و حال کنید 😍

نشد برید سینما.🎬... سینمارو بیارید خونه

مثلا بساط خوراکی و چای رو آماده کنید و خودتون بشید فیلم و خودتون و اندامتونو نمایش بدید 😍

زندگیییی رو نباید سخت گرفت😊

اجازه ندید ناراحتی و غم جای عشقتونو بگیره...

فرصت باهم بودن کمه. از فرصت های استفاد کنید

گفتم یه پیام بازرگانی بیام  

بااجازه🙏

لطفا۱۰نفربامعرفت گزارش بزنن

عنوانوبزنن غیرمرتبط دلیل درخواست کاربر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2700683/کککککککککککککککککککممممممممممممممممممککککککککککککککککککککککککک?postId=88196378

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اون قسمت سینما :)))

لامصب حداقل بگو دو نفری،بشینید یه فیلم تو خونه نگاه کنید ، فیلم سوپر بازی کنید دیگه چیه؟!؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید