2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 112 پست
نه ولی کار خوبی نیسن نکن گلم نکن عزیزم مردا خوب نیستن

خیلی سخته تصمیم گیری😔

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
ضرر کردی درسته؟؟😔

بله نفهمیدم کی روی عقایدم پا گذاشتم

اینقدر به مرور و یواش یواش بود که نفهمیدم

چقددددر گریه کردم

شکسسسست خوردم

بازی خوردم

فرصتهارو از دست دادم...خرد شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون اینکار غلطی نیس؟؟ بعدها پشیمون نمیشیم؟؟ حتما باید صبر کنیم تا با یکی ازدواج کنیم و قبلش حتی ...

با اینکه سنم از شماها بالاتره ولی قرار گذاشتن به قصد اشنایی بیشتر برای ازدواج رو نه تنها بد نمیدونم بلکه لازم ه م هست به شرط اینکه این قرارا به جاهای خلوت وخونه کشیده نشه- 

بنظر من فقط ادمای اوسکل توسری خورده میشینن واسشون شوهر بیاد.ادمای نرمال با جنس مخالف رابطه برقرار می ...

چه بی تربیت و بی ادبی 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اره..ببین پسری ک تو رودیده و خاسته سریع میاد خاستگاریت..بقیه اش بهونس..اصن خام نشو اما اگ مثلا تو م ...

عزیزم شما خودت میدونی چقدر همه جوونا از ازدواج فراری شدن

خیلی انتظار نابجاییه تو این دوره زمونه از یکی توقع داشته باشی همون اول بدون هیچ شناخت و آگاهی پا پیش بذاره واسه قضیه ازدواج

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
بله نفهمیدم کی روی عقایدم پا گذاشتم اینقدر به مرور و یواش یواش بود که نفهمیدم چقددددر گریه کردم ش ...

الهییی بمیرم

میدونم عزیزم..خیلی سخته

الان حالت بهتره؟؟

عزیزم شما خودت میدونی چقدر همه جوونا از ازدواج فراری شدن خیلی انتظار نابجاییه تو این دوره زمونه از ...

توجییهه.بخواد میاد...وگرنه باید روزهارو سپری کنی که شاید اون تصمیمشو بگیره

عزیزم شما خودت میدونی چقدر همه جوونا از ازدواج فراری شدن خیلی انتظار نابجاییه تو این دوره زمونه از ...

ببین ..خاستگاری فقط برای اشناییه.‌اصن مساوی با اتمام کار نیس..سعی کن اینو بهش بفهمونی...ک نگران نباشه چون اومده خاستگاری حتما باید بگیره..خاستگاری فقط برای اشناییه..بخدا اینکه قبل خاستگاری باش بری بیرون حرف بزنی دلسردش میکنه..هیچ وقت گول نخور..اینوطری شخصیت خودتو ک حفظ کنی بیشتر مشتاقت میشه.. نامزد خودمم همینطوری بود

با اینکه سنم از شماها بالاتره ولی قرار گذاشتن به قصد اشنایی بیشتر برای ازدواج رو نه تنها بد نمیدونم ...

مسلما قرار نیس اونجاها باشه..وای خدانکنه..نمیشه ب کسی تو این مورد اعتماد کرد

به اینم فکر کن اگه باهم دیده بشین اشنایی کسی ببینه چی ابرو دخترا این موافع میره پشتتش حرف هست 

ب همین چیزا فکر میکنم ک هراس دارم.‌.خدا میدونه تا کی قراره دخترای خانواده بار سنگینی آبروی خانواده رو یدک بکشن..هر چیزی از جانبشون ارتباط مستقیم داره با آبروی خانواده😑

آره اشتباهه😒 

میدونی واسه چی

چون به مرد جماعت نمیشه اعتماد کرد 

چون مرد ایرانبی درصد بیشترشون فک میکنن اگه قرار بزاری یعنی ج ن ده حساب میشی 😠😠

ینی زن زندگی نیستی 😐😐

ینی میرن دختر آفتاب مهتاب ندیده میگیرن 

قرار گذاشتن پسرا اکثرن واسه تفریحه و برطرف کردن نیازشونه یا تیغیدن 

عزیز اشکال نداره دو نفر واسه آشنایی بیشتر فقط در حد صحبت همو ببینن اونم واسه ازدواج 

اما واس دوستی فقط ضربه به دختر میزنه 

چون دختر بدبخت نمیدونه چی تو فکر پسره هست 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
ببین ..خاستگاری فقط برای اشناییه.‌اصن مساوی با اتمام کار نیس..سعی کن اینو بهش بفهمونی...ک نگران نباش ...

پس این همه آدم ک خودشون تصمیم گرفتن و قبل ازدواج ی ارتباطی داشتن چرا دلسرد نشدن از هم؟؟

میدونی چیه عزیزم؟

الان متوجه شدم ک درمورد این قضیه هیچ نظر قطعی وجود نداره ک صرفا درست باشه..بیشتریا از تجربه هاشون میگن..ولی ن صرفا درسته..ن صرفا غلط..هزارجور هم اما و اگر داره

واا چه چيز بدي داره ؟ مگه مردا لو لو خور خورن ؟ بايد دختر و پسر باهم صحبت كنن از هم شناخت داشته باشن ...

وای چقدر نظرات متفاوته؟؟ دقیقا ی عده جای خانواده ان..ی عده خود دختر

میشه اینجا این تقابل رو فهمید از رو نظرات