یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جالبه الان كه ساعت از ٤ بامداد گذشته داري چت ميكني و بيداري اونوقت دليل تنبليتو نميدوني!!!! عزيزم همش بخاطره شب بيداريه، شما شبا زودتر بخواب و صبح زودتر بيدار شو اگه اخلاقت درست نشد...
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
جالبه الان كه ساعت از ٤ بامداد گذشته داري چت ميكني و بيداري اونوقت دليل تنبليتو نميدوني!!!! عزيزم هم ...
حق با شماست اخه پسرم ۶ ماهشه کل شب بیداره تا ساعت ۷ یا ۸ صبح بعد باهم میخوابیم تا ۳ بعدازظهر، ولی خو هر شب میگم من که بیدارم یه کم درس بخونه ولی متاسفانه حوصلشو ندارم
حق با شماست اخه پسرم ۶ ماهشه کل شب بیداره تا ساعت ۷ یا ۸ صبح بعد باهم میخوابیم تا ۳ بعدازظهر، ولی خو ...
گوشيو از خودت دور كن، متاسفانه خيلي بهش عادت كرديم و دنياي مجازي داره يواش يواش به دنياي واقعيمون ضربه ميزنه ولي بازم ول كن نيستيم
به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید! درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫 📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻♀️
دلایل تعلل و به تعویق انداختن کارها در افراد چیست؟ چرا عدهای تلاش میکنند تا جایی که امکان دارد فعالیتی را انجام ندهند یا آن را با تاخیر بیاندازند؟ پشت گوش انداختن کارها و تاخیر در انجام دادن آنها مشکلی است که خیلی از افراد با آن سروکار دارند. همه ما کم یا زیاد این کار را انجام دادهایم اما اشخاصی هستند که به تعویق انداختن کارهایشان اتفاقی است که همیشه برایشان رخ میدهد. گاهی نتایج این کار بسیار مخرب و به ضرر شخص تمام میشود. در ادامه مطلب به بررسی دلایل و تاثیرات نامطلوب این کار و همچنین ارائه راهکارهای مناسب جهت رفع این مشکل خواهیم پرداخت.