2777
2789
عنوان

مونا. بیاببین من درست گفتم

261 بازدید | 23 پست

مادره بچه کوچیکه رو بغل کرده بود در یخچالو باز کرده بود میگفت بگو ببینم چی میخوای هرچی میخوای بردار

من بخدا یخچال خونه مادرمم باز نمیکنمم...نمیدونم واقعا واسه من تعجب آوره این حرکتااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جریان چیه ولی فقط در یخچال خودتونو باز کنید خونه کسی اینکارو نکنید شاید یه چیزی داشته باشن نخوان شما ببینید که مجبور شن براتون بیارن بخورید شایدم هیچی نداشته باشن شرمنده میشن.با تچکر😀

میشه بپرسم چی گفت که حالا کپی کردی متنشو؟

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭
میشه بپرسم چی گفت که حالا کپی کردی متنشو؟

میگه من کی گفتم اسم مادرمو.نیاوردم بعد چه اسیبی به تو زذه اخلاقم،،، من بدم میاد کسی حرف بزنه بعد بزنه زیرش فقط قصدم.ثابت کردن بهش بود

اخه هرکی به خودش یه ایراد بگیره میخورش من فقط گفتم حساسی اونم فقط بخاطر این کامنتش

بیخیال خودتو عصبی نکن هر کی میاد اینجا یه تاپیک اون مدلی میزنه خیلی اغراق میکنه اخه مگه میشه ادم در یخچال خونه مادرشو اجازه بگیره وا کنه مث این میمونه تو خونه خودت دم به دیقه اول از شوهرت اجازه بگیری بعد در یخچالو باز کنی

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭
میپری به من که من کی گفتم در بخچال مامانم نمیرم روت کم شدحالا برو بخواب

واقعا تو گیری که کی در یخچال کی رو باز میکنه؟؟؟

یه خانمی هم گفت تو تبریز حساسن به در یچخال باز کردن

منو مادرمم اولای ازدواجم رعایت میکردیم ولی الان باز میکنیم ،اما وقتی کاری داشته باشیم بخوایم چیزی بذاریم،نه الکی الکی، حالا راحت شدی؟؟؟😂

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰