2777
2789

موندم بوش المان بگیرم یا ال جی 

امروز تو چند تا از تاپیکا خوندم بوش یقه لباس هارو خوب نمیشورع راسته؟

فردا شوهرم میخواد بگیره 

برای شما چ مدلیه راضی هستین؟

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

من ادواش سامسونگ دارم راضیم😀

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اا جی دارم وکارش عالیه ازش راضیم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من ادواش سامسونگ دارم راضیم😀

چند ساله ؟خوب میشوره لباسارو؟

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
من بوش ترکیه دارم و خیلی راضیم المان حتما بهترم هس

چند ساله داری؟ واقعا خوبه؟ 

من الجی دارم هشت کیلویی طرح تیتان.. لباس کمتر توس باشه خیلی تمیز تر میشوره تا وقتیکه تا خرخره از لباس خفش میکنم.... در ضمن موقع خشک کردن بد میلرزه صدا نمیده فقط میلرزه که کل ساختمون میگی زلزله اومده...همسایه میاد دم خونه میگه کارتون بزار زیرش.. نمیدونه چیزی زیرشه😕😕