2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه و ماهر در بچه داری

114 بازدید | 12 پست

بچم سه سال و هفت ماهشه

از کی باید تو دستشویی رفتن مستقل بشه

اسباب بازیاشو وقتی میاره جمع نمیکنه در حالی که من مامان مرتبیم و به نظم خیلی اهمیت میدم 

گاهیم بهش مبگم که مثلا در رو ببند یا بشقابو بیار تا کم کم یاد بگیره میگه خودت در رو ببند یا خودت بشقاب رو ببر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم والله. بنظرم یکم دیر اقدام داری میکنی. جداش کن از پوشک. ده ماه بعد از راه رفتن بچه میتونه دستشویی رفتنو یاد بگیره

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

دختر منم سه سال و ۵ ماهشه

دستشویی مستقل میره ولی خب نمیتونه خودشو بشوره بگم بهش میشوره ولی همه جا رو خیس میکنه

مرتب کردن هم باید بگی اون در کی از مرتب بودن به اون معنا نداره

منم زیاد بهش کار میدم خودشم دوست داره خیلی که کمکم کنه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزیزم نمیدونم والله. بنظرم یکم دیر اقدام داری میکنی. جداش کن از پوشک. ده ماه بعد از راه رفتن بچه میت ...

از پوشک گرفتمش 

منظورم اینه که خودش تنهایی بره دستشویی

عزیزم نمیدونم والله. بنظرم یکم دیر اقدام داری میکنی. جداش کن از پوشک. ده ماه بعد از راه رفتن بچه میت ...

مثلا پسر من ۱۴ ماهگی راه رفت ۲۴ ماهگی باید جداش کنم؟؟؟

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊

تنهایی خودشون رو بشورن سختشونه

مثلا پسر من سختشه اب رو طوری تنطیم کنه با فشار نیاد بیرون

من فقط براش اب رو باز میکنم خودش میشوره خودش رو

کم کم بهش گفتم دیگه بزرگ شدی خودت میتونی

در مورد جمع کردن اسباب بازی با حالت دستوری نگو

مثلا بیا با هم جمع کنیم

کمک کن اسباب بازی هات برن سرجاشون بخوابن

بعد اینکه جمع شد اسباب بازی بیا با هم شعر بخونیم