nazgoi مدیر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 465 عنوان گوشی شوهرم رو دزدیدن | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست خانما 2 ساعت پیش گوشیش رو از تو ماشین دزدیدن اگه شکایت کنیم پیدا میشه کسی چیزی میدونه از طریق مکان گوشی پیداش میکنن تو رو خدا کسی میتونه راهنمایی کنه خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞 1398/04/20 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن78_ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 13895 اپل باشه پیدا میشه دیگر هیچ خداحافظ ن هیجم اینجوری نیس ی از خدا بیخبر دوست شوهرم گوشی دزدیو فروخت بهمون دوتا گوشی عین هم بودن بعد چن ماه یکی زنگ زد گف خانم فلانی؟؟؟گفتم بله گف من از کلانتری زنگ میزنم این گوشیو چرا دزدیدی منم عین چی ترسیدم اخرش بردیم کلانتری دوست شوهرمم بردیم گردن گرف اگ اون قوطیشو داشته باشن میتونن پیدا کنن مال ما j۷بود ۹۹/۹/۹ 💖💖
هلن78_ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 13895 اگ گوشیتون قوطی داره پاکت داره روش شماره سریاله پیگیری کنین پیدا میشه اگ سیم کارت بندازم نندازن نمیشه ۹۹/۹/۹ 💖💖
سین_دخت_مهربون عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 21554 ن هیجم اینجوری نیس ی از خدا بیخبر دوست شوهرم گوشی دزدیو فروخت بهمون دوتا گوشی عین هم بودن بعد ... خیلی خیلی کم پیش میاد تجارب اطراف من که پیدا نشده،،امیدوارم برای شما چنین نشه
هلن78_ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 13895 خیلی خیلی کم پیش میاد تجارب اطراف من که پیدا نشده،،امیدوارم برای شما چنین نشه خدالعنت کنه خعلی دعوا کردیم انروزا گوشی دزدی فروخته بود نامرد ۹۹/۹/۹ 💖💖
nazgoi مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 465 اگ گوشیتون قوطی داره پاکت داره روش شماره سریاله پیگیری کنین پیدا میشه اگ سیم کارت بندازم نندازن نمیش ... ما سیم کارت شوهرم رو سوزوندیم حتما باید سیم کارت جدید توش بندازن تا بشه پیگیری کرد خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
nazgoi مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 465 خدالعنت کنه خعلی دعوا کردیم انروزا گوشی دزدی فروخته بود نامرد ایشالله خیر نبینن خستگی سر کار موند تو تن شوهرم با حال خراب خوابید خرج دوا درمون بکنن چجوری میخورن این پولا رو خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
هلن78_ عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 13895 ایشالله خیر نبینن خستگی سر کار موند تو تن شوهرم با حال خراب خوابید خرج دوا درمون ب ... نمیدونم والا ۹۹/۹/۹ 💖💖