2777
2789
عنوان

علایق

131 بازدید | 14 پست

علاقه به چه کار هنری و حرفه ای دارین؟

اگر نرفتین دنبالش, افسوسشم میخورین؟   

وقتی میبینم و میشنوم با کیا می پری, میفهم دوران با من بودنت اوج پروازت بوده😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به میوه آرایی و خطاطی علاقه داشتم رفتم دنبالشون و بلدم و اصولا هرچی علاقه داشتم دنبالش رفتم بجز نقاشی ک فرصتش نشد ولی نقاشیم بد نی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
علاقه دارم سیاسی شم واردشدن کاردشواریه اماخوبه این موردب سن نیس هرچی جاافتاده تربهتر

سیا۳۰؟😱😱😱😱

اونم برا یک خانم؟

به میوه آرایی و خطاطی علاقه داشتم رفتم دنبالشون و بلدم و اصولا هرچی علاقه داشتم دنبالش رفتم بجز نقاش ...

چه خوب؛ 

اره خب تومجلس خانومم هس   اماخب امکانش کمه دیگه ک کسی ب این هدفابرسه اونم کسی ک خانوادش سیاسی ...

😁😁😁 ایشالله بالاتر از مجلسم بری