2777
2789
عنوان

اینو خاهر شوهرم داده چی جوابشو بدم 😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 102 پست

آره  با سیاست پیش بره خوبه تو دلت بدت میاد ازش وقتی میاد انگار نه انگار  که چیزی شده یا بدت میاد یا دشمنه باهات والا خواهر شوهر منم دخالت می‌کنه ولی فقط احترام میزارم من شوهرم تک پسره رو خواهر بزرگش خیلی حساسه جرات ندارم ی چیزی بگم بهشون

بگو انار دونه دونه زن داداش داری یه دونه 

یزن داداش داری نمونه بهتره

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بنویس صد البته خواهر شوهر جونم قدمت رو چشم خونه داداشته هر وقت اومدی قدمت رو چشم داداشت تموم کن ...

قراره خواهر شوهر شام دعوت کنه ،نه اینکه اون بیاد خونه داداشش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

عروسمون چه ماهه🌕 چشم وابروش سیاهه😌 عروسمون عزیزه😚  خوبی ازش میریزه☺ عروسمون بهترینه😍 فرشته روی زمینه👌 عروسمونخوشگله😍 جاش همیشه توی دله❤ عروس جای خواهر👭 به دردت میخوره آخر😄 بیایید ای بچه ها😀 کناربگذاریم کینه ها💞 هرکی عروس نداره😔 یک چیز تو زندگیش کم داره😪 چه دوست مهربانیست👭 همیشه همراه توست👭 همیشه درهمه حال😃 دلسوز و دلدار توست💞 پس چرا با دشمنی😡 قلبشو تو میشکنی💔 بعد از خدا و پیامبر🌼 بعد از شوهر و فرزند👪 تو ای رفیق دلت را💓 به عروستون ببند💝 تومثل آیینه باش✨ زلال و بی کینه باش💖 اینقدر بکن توخوبی🎁🙋🙆 تا در دلش جابکوبی💞 عروسمون رو عشقه😍 گل باغ بهشته🌺🌻 میگن بفرستی برا عروس شام دعوت میشی🤗❤️

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
بوخودا راس میگم بخدا باهام دشمنن اومده بودن خونم همش طعنه زن قبلی همسرمو میزدن هی حرف بارم میکردم من ...

افرررین جواب نده ی جایی خسته میشن.هنوز نمیشناسنت صبووور باش.

هرچه کنیم به خود کنیم 
بوخودا راس میگم بخدا باهام دشمنن اومده بودن خونم همش طعنه زن قبلی همسرمو میزدن هی حرف بارم میکردم من ...

مثلا چی میگفتن؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بابا میگم باهام دشمن هستن وختی میبننم میخان بکشن منو ولی من همش ظاهری لبخند ب لبمه

حتمازیادی جدی میگیریش ازپیامش معلومه ادم نرمالی نیست خودتو اذیت نکن به خاطر مچین ادم سبکی

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍
به نظر من از در سیاست وارد شو.مطمئن باش اگه بخوای میتونی بدترین آدمهارو هم رام خودت کنی.من بودم مینو ...

من که هرگز نمیتونم چاپلوسی کسی رو بکنم چه برسه کسی که ازش بدم بیاد دیگه 

ادم رو باشه خیلی بهتره من که خیلی بدم میاد کسی الکی قربون صدقم بره