2777
2789
عنوان

اینو خاهر شوهرم داده چی جوابشو بدم 😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 102 پست

البتههههه

خواهرشوهرت اشتباه فرستادهههه

طبق نوشته اخر متن اگه اینو برای خواهرشوعرت بفریتتتت شام دعوت میشییییی نه که خواهر شوهر خودشو بندازههه

بگووو بله دیگه خیلی ماهید ,پس ان شاءالله کی مزاحم شیم ؟؟؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه‌خیلی ببخشیدا پاچه خواریه و حال بهم زن‌خودشو بدتر‌حقیر میکنه

نه به این میگن تعامل اجتماعی.مخصوصا که عروس و خواهرشوهر اعضای یه خانواده هستن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بجاعروسمون بنویسه زن داداشت چه ماهه چشمو ابروش سیاه.....کلا بجا عروس زنداداش بنویسه باحاله😆

اره اونم باحال ميشه ولي بعضي جاهاش طولاني ميشد عروس گذاشتم🤪

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
 این جوری که تو گفتی یدونه زن داداش داری درستع؟

بله درسته.یه دونه داداش دارم و یه دونه زن داداش😃

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اگر واقعا ادم تو دلش این باشه اره خب خوبه  ولی خیلیا هستن تو دلشون یه جورن رفتارشون با ادما یه ...

بله حرف شما هم درسته.ی سری ادما دورو هستند.اما من میگم الان که خواهرشوهر این متن فرستاده بهترین فرصته که باهاشون رابطش خوب کنه تا اول از همه حال دل خودش خوب بشه.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بنده ی خدا خواهرشوهرش میخواد عروس خانم رو شام دعوت کنه،شماها نمیذارید😁

نه به این میگن تعامل اجتماعی.مخصوصا که عروس و خواهرشوهر اعضای یه خانواده هستن

من که نه خواهر شوهر میشم نه خواهر شوهر دارم

اما بنظرم بر اساس چیزی که دیدم ادما فرق دارن

گاهی بعضیا کلا خوبن و رفیق بعضا بکشی ذات ندارن

هرکاری‌بکنی هرچی‌محبت بکنی‌هرچی ببخشی بیشتر اسیب میبینی باید ازشون دور شد

بعضی وقتا ادما مریض روحین

عروس عضو خانواده نمیدونن دختر‌مردم میدونن یکی دیگه‌میدونن و روانینن همه نرمال نیستن ادم نرمال از اول کاراش عادیه و نرمال کینه به وجود نمیاره چه در جایگاه عروس چه خواهر شوهر چه مادر زن یا مادر شوهر یا حتی همسر

ادم‌مریض در هر جایگاهی باعث مشکله

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
 پس تک عروسه داداشتون باهات خیلی صمیمیه یا نه

داداشم که ماهه.عروسمون هم بد نیست.فقط قدرت حسادتش زیاده😛