2777
2789
عنوان

بچه هایی که ماماناشون ابانی ان میایدلطفا😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 55 پست

والا من ابانیم ولی پوست کلفتیم حدنداره اصلا واسه خانواده و بچه واینام غرور ندارم شاید واسه غریبه آره ولی خاک پای عزیزامم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ابانیم ولی پوست کلفتیم حدنداره اصلا واسه خانواده و بچه واینام غرور ندارم شاید واسه غریبه آره ...

مامان من خدای غروره باورکن انقدرحرص خوردم سرمعده ام میسوزه دیگه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

والا من ابانیم ولی پوست کلفتیم حدنداره اصلا واسه خانواده و بچه واینام غرور ندارم شاید واسه غریبه آره ...

اره مادرشوهر منم خانواده ش هر کاری کنن میگه عیب نداره وای به حال روزی که خواهرشوهراش جم بخورن تیر بارونشون میکنه 😐😐😐

مطب گردی 
من۱۹ابانم دخترمم۱۹ابان دنیا میاد

اخه.چه جالب.خودتون 19 خواستید یا طبیعی شده 19؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اره مادرشوهر منم خانواده ش هر کاری کنن میگه عیب نداره وای به حال روزی که خواهرشوهراش جم بخورن تیر با ...

ایشونم ابانی هستن؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مامان من خدای غروره باورکن انقدرحرص خوردم سرمعده ام میسوزه دیگه

اون دیگه به ماه تولدش ربط نداره مگه میشه آدم با بچه ش اینجوری رفتار کنه.مادربزرگ من آذریه اینجوریه کله مدلشون اینجوریه بعضیا

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اون دیگه به ماه تولدش ربط نداره مگه میشه آدم با بچه ش اینجوری رفتار کنه.مادربزرگ من آذریه اینجوریه ک ...

واقعا..به خداخیلی ناراحتم..فقط شرایط خودشومیبینه...شماجای من بودین چکارمیکردید؟

اره مادرشوهر منم خانواده ش هر کاری کنن میگه عیب نداره وای به حال روزی که خواهرشوهراش جم بخورن تیر با ...

نه بابا مادرشوهر من دهنمو سرویس کرده بازم من باهاش خوبم منظورم از غریبه همکار وآدمای بیرون بود

مرسی خشگلم. نبابا رفتم انومالی گفت تاریخ زایمان۱۹ابان اما ان تی گفته بود۲۵ابان

به سلامتی عزیزم.انشالله قدمش برات پر از خیر و برکت باشه.دعا میکنم خدا فرزندی سالم و صالح بهت عطا کنه.میشه ی خواهشی ازت کنم؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مرسی خشگلم. نبابا رفتم انومالی گفت تاریخ زایمان۱۹ابان اما ان تی گفته بود۲۵ابان

چه جالب...منم ۱۹اسفندم....بچه ی توراهیمم احتمال زیاداسفندماهی بشه.😊

واقعا..به خداخیلی ناراحتم..فقط شرایط خودشومیبینه...شماجای من بودین چکارمیکردید؟

عزیزم خودتو ناراحت نکن. اون باید درک کنه حالا که نکرده‌. اشکال از تو نیست. ضعف نشون نده. بگو همیشه ازتون رو تخم چشمم پذیرایی کردم. واسه یبار،گوشت خودتونو تلخ نکنید.

مطب گردی