2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه بابت ؟نوع برنامه ریری جمامعه اماری یا چی

قلمچی چرت ترین سوالا و بالاترین جامعه آماری رو داره

گزینه دو سوالاتش خیلی مشابه کنکوره ولی اصلا رقابت نداره و نباید به رتبت نگاه کنی

گاج یچیز بین این دوتاعه😁

سنجشم که جامع های بعد عیدشو تقریبا همههه میدن و اصلا مال خود سنجشه دیگه فقط بدی که داره زمان ما در طی سال آزموناش خیلی کلی بود مباحث زیادی رو میگرفت یهو

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
قلمچی چرت ترین سوالا و بالاترین جامعه آماری رو داره گزینه دو سوالاتش خیلی مشابه کنکوره ولی اصلا رقا ...

بله منم هم نظرم.سال اول قلم چی میرفتم از برنامش عقب میوفتادم نه با برنامه مدرسه میخورد نه با عقل

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
قلمچی چرت ترین سوالا و بالاترین جامعه آماری رو داره گزینه دو سوالاتش خیلی مشابه کنکوره ولی اصلا رقا ...

هموناییم که خونده بودم سوالاتش اینقدر سخت بود که به سوالی کنکور میگفت زرشک.واقعا حالمو بدجور گرفت.شما چه آزمونی ثبت نام کرده بودید

هموناییم که خونده بودم سوالاتش اینقدر سخت بود که به سوالی کنکور میگفت زرشک.واقعا حالمو بدجور گرفت.شم ...

من یه سال قلم بودم افتضاح بود سوالاش😑ولی برنامه ریزی قلم از همه دقیق تره، شما باید به خودتون نگاه کنید، مثلا اگه از اون تیپ آدمایی هستید که تو جو رقابت خودتونو بالا میکشید و... حتما قلمچی با جامع سنجشای بعد عید، اگه نه خودتونو با خودتون میسنجید و درصداتون براتون مهمه گزینه دو، گاجم که بین این  دوتاعه، ولی جامع سنجش و که حتما برید

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

درسته.من بعد از اون سالی که قلم چی کنکورم رو به افتضاح کشید خودم تو خونه از خودم آزمون میگرفتم با سوالات کنکور و دیگر آزمونا.این روش بدیه؟

من دانشجوی پزشکی ام و قلم چی رو پیشنهاد نمیدم واسه متوسطا ،واسه اونایی که فرزانگان هستن و خیلی زرنگن خوبه واسه متوسطا تضعیف روحیه هس و گند زدن کنکور واسه ضعیفا هم وقت تلف کردنه ،خیلی ام تقلب داره 

من دانشجوی پزشکی ام و قلم چی رو پیشنهاد نمیدم واسه متوسطا ،واسه اونایی که فرزانگان هستن و خیلی زرنگن ...

آخه چرا هرکی هرچی میگه .به توافقم نمیرسیم یه آزمونی انتخاب کنیم که همه چیزش خوب باشه.شما خودت چه آزمونی میرفتی

آخه چرا هرکی هرچی میگه .به توافقم نمیرسیم یه آزمونی انتخاب کنیم که همه چیزش خوب باشه.شما خودت چه آزم ...

من قلم چی رفتم سه سال ،پیش دانشگاهی قلم چی نرفتم دیدم همه تقلب میکنن و من هر چی تلاش کنم بهشون نمیرسم ،

من قلم چی رفتم سه سال ،پیش دانشگاهی قلم چی نرفتم دیدم همه تقلب میکنن و من هر چی تلاش کنم بهشون نمیرس ...

به نظر شما کدوم آزمون خوبه؟ شما کلاسم میرفتید