هناسه۷۷ مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان شربت آلبالو کمک | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 16 پست خانوما هوس شربت آلبالو کردم شدییییییید امروز ۲کیلو آلبالو خریدم ۲ کیلو شکر اگه بگید چجوری درست کنم ممنون میشم بار اولمه هیچی هم نمیدونم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1398/04/19 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 [QUOTE=96759305]چون شربت میخوای بگیری بله وگرنه برای مربا اب خودش کافیه[/QUOTEمرسی عشقم گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
هنا۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4213 ببخشید عزیزم وقتی شکر قاطیش کردم تا صبح گذاشتم بمونه . بعد آب بریزم توش بپزشم یا نه آب نریزم دیگه&nb ... فک کنم به ازای هر کیلو ی لیوان ابه باز تو نت بزن دقیق ببین یادم نیس ی وقت شربتت رقیق نشه گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔