2777
2789
عنوان

معده درد امونم بریده

169 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. از دیروز صبح دچار بیرون روی زیاد و دل پیچه شدید شدم راستش دل که نه معدمه. یهوشدیدا به خودش میپیچه . انگار درد زایمانه. نمیدونم چه مرضیه. دو بار هم دکتر رفتم سرم زدن فایده نداشته.هر یربع مثل درد زایمان میگیره ول میکنه.  کسی تو این وضعیت بوده. لطفا اگه تجربه دارید بگید چون دارم هلاک میشم.درد امونم بریده. نکنه سرطان گرفتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر عسل گرم بخور چند بار زود خوب میشی

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

اسهالت برا این فصله...ما هممون گرفتیم...ولی معده درد یا دوتا راتیتدین باهم بخور......یا یه مشت مرزه اندازه کع دستت بریز تو دهنت یه لیوان ابم از روش بخور...آب روی اتیشه..با یه بار خوردن خوب خوب میشی...خوب شدی دعام کن

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
باشه عزیزم امتحان میکنم. شما انجام دادی؟ واسه شمام شدید بوده؟

اره من ماه رمصون روزه میگرفتم رفتم شهرستان...مادربزرگم  میگفت چی برا افطارت درست کنم منم میگفتم اش زرشک خیلی ترشه....ترکوند معدمو  یتفر تو همون روستا بهم این روش گفت عالی  سریع جواب داد

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
آخه این همه درد واسه یه ویروس؟؟بخدا دارم جون میدم

دور از جونت... متاسفانه این فصل بخاطر میوه ها و کولر و.....این بیماریها زیاد میشه..انشالله زو خوب میشی عزیزم..اگه نیازه بازم برو.دکتر تا اذیت نشی

بازم چشمامو میبندم تا خوبیهاتو بشمارم..نمیتونم فقط میگم خدایا شکرت
باشه عزیزم ولی هرچی میخورم معدم درد میگیره و میپیچه حتی آب

شیر و عسل طبیعی خیلی موثره حتما بخور

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏