delshad95 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 761 عنوان خانومای باردار تشریف بیارید 133 بازدید | 24 پست تو دوران بارداری چقدر از گوشی استفاده میکنید؟من استفاده میکنم طوری که از شکمم فاصله داره اما میترسم ضرر داشته باشه واسه نی نی 1398/04/19 | 19:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 من دایم دستمه😖 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 اسی برای نی نیت صلوات فرستادم خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
delshad95 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 761 من دایم دستمه😖 منم همینطور اما نگرانم شما چطور؟
_zizu_ عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1243 کل بارداری رو با گوشی گذروندم وگرنه دیوونه میشدم هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
delshad95 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 761 اسی برای نی نیت صلوات فرستادم مرسییی گلم ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 منم همینطور اما نگرانم شما چطور؟ خب منم نگرانم اماچاره ی دیگه ندارم ازصبح تنهام تانه شب😔 خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
بادومک عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 1182 اره داره،من بارداری اولم نت رو گزاشتم کنار،کسی ن بهم زنگ میزد ن پیام،شده بود ی وسیله اضافی ک مدام جا میزاشتمش،الانم بیبیم مثبت شده😍شنبه میرم از ،میخوام از شنبه برم تو قرنطینه😁
delshad95 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 761 کل بارداری رو با گوشی گذروندم وگرنه دیوونه میشدم پس مشکلی نداره که؟
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 مرسییی گلم ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری ممنونم زنده باشی خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
مریم_گلی_۳۱ عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4004 بزار رو فلایت مود و فقط به اینترنت خونه وصل باش،من کل بارداریم اینکارو کردم خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
mahtab___gh عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 33 کل بارداری رو با گوشی گذروندم وگرنه دیوونه میشدم ب سلامتی چیزی ب زایمانتون نمونده،طبیعی میخواید بیارید؟
delshad95 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 761 خب منم نگرانم اماچاره ی دیگه ندارم ازصبح تنهام تانه شب😔 منم همینطور آدم چقدر بیکار بشینه آخه
malosak790 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7179 اره داره،من بارداری اولم نت رو گزاشتم کنار،کسی ن بهم زنگ میزد ن پیام،شده بود ی وسیله اضافی ک مدام جا ... خوشبحالت 😍واسه منم دعا کن به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍