2777
2789

سلاام

وااااای از استرس دارم میمیرم

عاشق خرگوش لوپ شدم اینقد رو سر شوهرم رژه رفتم که تو برنامه دیوار یدونه رو پیدا کردم فرداقراره بریم بیاریمش

حالا میگن کثیفه😭😭اگ ب شوهرم بگم نه میگ سرکارم گذاشتی و..درکل خودمم عاشقشم 

چیکار کنم اطلاعاتی در موردش دارید بگید توروخدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چند وقته پیش خواستم بخرم ولی گفتن میکروب داره دستات کهیر میزنه منم نگرفتم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مراقبت از خرگوش خانگی شامل تضمین رژیم غذایی مناسب و کامل، تمیز کردن محل زندگی خرگوش و پیراش او است تا حیوان تمیز و سالم باقی بماند. در این مقاله به چگونگی مراقبت از یکی از محبوب‌ترین گونه‌های خرگوش، یعنی خرگوش لوپ می‌پردازیم.

یک نگاه به چشم‌های قهوه‌ای خرگوش و حالت خزدار شایان ستایش در چهره‌اش، با بینی در حالت بو کشیدن کوچکش، می‌تواند حتی قلب یک فرد سنگدل را نرم کند. به این صورت است که بسیاری از مردم خرگوش را به عنوان حیوان خانگی انتخاب می کنند. اما اگر شما فکر می کنید که خرگوش ها از نظر مراقبت، در مقایسه با گربه‌ها و سگ ها، حیوانات ساده‌تری هستند، باید تجدید نظر کنید!

خرگوش‌ها حداقل ۱۰-۵ سال زندگی می‌کنند و نیاز به تیمار کردن، تغذیه و ورزش دارند. انتخاب یک نژاد خرگوش کوچک به این معنی نیست که خرگوش نیاز به نگهداری کمتری دارد. علاوه بر این، خرگوش ها معمولا خیلی ترسو و خجالتی هستند و بنابراین نسبت به حضور حیوانات خانگی مانند سگ ها یا گربه ها بسیار حساس هستند.

یکی از نژادهای محبوب خرگوش که به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود، خرگوش لوپ است. اگر سرپرستی این خرگوش را به عهده گرفته‌اید یا تصمیم دارید در آینده از این نژاد مراقبت کنید، ادامه مقاله را برای آشنایی کامل با نژاد لوپ مطالعه کنید. این خرگوش‌ها عموما بسیار آسان‌گیر و دوست داشتنی هستند. برای یک بزرگسال که برای اولین بار صاحب خرگوش می‌شود، خرگوش‌های لوپ گزینه مناسبی هستند و به راحتی تربیت می‌شون و حیوانات خانگی بسیار مطیعی هستند.

آن‌ها به عنوان حیوانات خانگی برای کودکان توصيه نمی شوند،

>>هرگز تسلیم نشو<<♡

کم سنشو بگیر 

ادرارش کثیفه ک بو داره دیگ من ۶ ماه داشتم باردارشدم رد کردم یه قفس طوطی کاسکو ازاین بلند بزرگا گرفتم هوا خوب بود تو حیاط بود شبا میزاشتمش تو قفس 

بهشم یونجه میدادم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

تربیت شده اس؟ من داشتم ازاین مینیاتوری ها. انقد ناز بود. تربیت شده بود. اصلاااااااااااا هرجایی جیش نمیکرد باید زیرش ظرف و روزنامه میزاشتم تا کارشو بکنه. عاشق توپ بازی بود. غذای مورد علاقه اش پوست خیار و جعفری بود. کاهو هم میخورد اما نه با اشتیاق. روزی دوبارم هویج میدادم بخوره و دندوناشو تیز کنه. 

🖤
کم سنشو بگیر  ادرارش کثیفه ک بو داره دیگ من ۶ ماه داشتم باردارشدم رد کردم یه قفس طوطی کاسکو از ...

اره اینم سی روزس همینی که توعکسه.

چطور ادرارشو پاک میکردی؟؟

من میخام بزارمش تو زیر زمین تراس حیاط ندارم😞