2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید مقصر کیه

260 بازدید | 32 پست

سلام‌خانما صبح همسرم میخواست بره سرکار دیدم رفت تو کمدش لباس شو برداشت و بعد من ک رفتم اتاق دیدم‌رو زمین گفتم شاید میخواد بپوشش 

ولی دیدم موقع رفتن ی لباس دیگ تنش بودش 

بعد رفتم اتاق دیدم اون لباسم نیست ... زنگ زدم ک لباس رو کجا بردی گفت بردم بدم دوستم بره عروسی 

گفتم قبلش ب منم بگو بعد ببره

گفت گوه خوریش ب تو نیومده ب تو ربطی نداره مال خودمه 

عادتش هم چیو دزدکی میبره 

بهش گفتم هرچی میبری بگو قبلش مثل بچه هاست صبح دعوامون شد سر این 

هم چیو بدون هماهنگی میبره خستم کرده دیگ حتی وسایل خونه رو میبره میده ب فامیلاش چیکار کنم ب نظرتون عادتشو ترک کنه

پشت دستش رو با قاشق داغ کن😐

چقدر بدم میاد از این رفتار اقایون 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ان هیچی چقدر بددهنه 

خیلی بد دهن خسته شدم ازش دیگ 

هم لباساشو هم میده ب هم دوستاش یا فامیلاش 

حتی ی روز چاقو میوه خوری رو برده بود داد بود داداشش ک مهمون داشتن بدون اینکه چیزی ب من بگه

خیلیم بد دهن تا ی چیزی میگی شروع میکنه ب فوش  بد بیراه  عصبی میشه  زود

خدا لعنت کنه مردی که باعث زجر خانوادش میشه .حتی حدیث درباره این جور اقایون هست 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

عزیزم اخه دیگه واسه بردن یه لباس برای دوستش که نباید حتما به تو میگفته. لباس خودش بوده چیز خاصی نبوده خب. گیر الکی بهش نده . ولی در مورد وسایل خونه موافقم نباید بدون هماهنگی تو بده به کسی

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...