2777
2789
عنوان

جوش های زیرپوستی

79 بازدید | 7 پست

مدتیه کرم لایه بردار استفاده میکنم فوق العاده پوستمو روشن کرده و جای جوشا رو محو و کمرنگ.حالا تموم صورتم نقطه نقطه برآمده شده اندازه نوک سوزن یا ی ذره بیشتر.فشارشون میدم چرک نازک میاد بیرون جاش میمونه.درحالت عادی مشخص نیس ولی زیر افتاب ک میرم صورتم دون دونه پ.چیکار کنم

خب لایه برداری کرده دیگه زیر پوستیا اومدن رو

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

عزیزم میشه اسم لایه بردارتو بگی منم پوستم تیره و جوش داره لطفا بگو

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دست سازه وگرنه اصلا دریغ نمیکردم

یعنی خودت درست کردی؟بگو منم درستش کنم دعات میکنم

یعنی خودت درست کردی؟بگو منم درستش کنم دعات میکنم

ن عزیزم ی خانومی هست تو شهرمون اون میاره.اولا مارک بهداشتم نداشت اما الان داره سی و پنج تومن اسمم نداره ک بهت بگم فقط ی جعبه سفیده.اکثرا میگن وقتی استفاده نکنی برمیگرده دیگ نمیدونم

ولی شما حنا و سدر و نشاسته و گلاب و سرکه را قاطی کن هر روز بزن حتما جواب میگیری

ن عزیزم ی خانومی هست تو شهرمون اون میاره.اولا مارک بهداشتم نداشت اما الان داره سی و پنج تومن اسمم ند ...

ممنونم ازت