2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من 😅

1481 بازدید | 65 پست

بچه ها من بالاخره زایمان کردمـ😅

من از اول میگفتم زایمان فقط طبیعی البته کلی هم استرس داشتم از هفته سی وهشت منتظر بودم دردام شروع بشه دلم میخواست هرچی زودتر کوچولومو بغل کنم ولی هیچ دردی نداشتم شروع کردم به خوردن دم کرده زعفرون تخم شوید اویشن هرچی که فکرشوکنید

ولی دردام شروع نشد چهل هفته ام که شد دیگه کرچک میخوردم روزی چند ساعت پیاده روی رقص ورزش روی توپ ماساژ پرینه

نزدیکی ولی اصلا هیچ دردی نمیگرفتم تایه ذره دلم درد میگرفت میگفتم درد زایمانِ وبدوبدو میرفتم بیمارستان ولی دکتر میگفت این دردا کاذبه

خلاصه رفتم تو چهل ویک هفته وهنوز هیچ خبری از درد نبود  وزن بچه سه کیلو وچهارصد بود

ومن دیگه کارم همش گریه واسترس بود

واقعا خیلی روزایه بدی بود

دیگه شوهرم گفت ولش کن این بیمارستانو بیابریم یه جای دیگه ساعت سه صبح بود بیمارستان البرز کلی علافمون کرد اما پذیرش نکرد اومدیم بیمارستان امام علی دکترش فوری دستور بستری داد

خوشحال وخندان رفتم بالا لباس پوشیدم ازخودم سلفی انداختم باخانواده ام خداحافظی کردم ورفتم تو

ساعت چهار بهم سرم وصل کردن وامپول فشارزدن منم که کلی خسته بودم وازصبح نخوابیده بودم خوابم برد ساعت شیش بایه درد وحشتناک از خواب بلندشدم

منو یه خانوم دیگه باهم بستری شدیم اونم امپول فشاربهش زده بودن  اون اروم ناله میکرد

دردی که منو میگرفت وحشتناک بود میگرفت ول میکرد اولاش فقط اخ واوخ میکردم ولی به مرور دردا بیشتر میشد ومنم هرچی ازدهنم درمیومد به دکترا وپرستارومیگفتم مدامم ائمه وخداروصدا میکردم هردوساعت یه دکتر میومد معاینه میکرد ساعت ده که دکتر اومد گفت سه سانتی تاشبم زایمان نمیکنی الکی داد وبیداد نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار خطرناکی کردی که زعفرون وشوید و کرچک خوردی اینا باعث جدا شدن جفت وایست قلبی بچه میشه خدا خیلی بهت رحم کرده

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
دقيقا كاش ملت نيان چشم بسته به اين توصيه ها عمل كنن

یک خانم باردار اینارو بخونه فکر میکنه خوبه اونم همین کارو میکنه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
یعنی از این چیزا نخوریم؟؟من ی لیت تهیه کردم ک شروع کنم بخورم از هرکدوم

نه نخور خطرناكه

باعث اريتمي قلب جنين كنده شدن جفت و ... ميشع

اگه از وقتت داره ميگذره دكتر برو و پياده روي كن 

یعنی از این چیزا نخوریم؟؟من ی لیت تهیه کردم ک شروع کنم بخورم از هرکدوم

نه فقط پاده روی و پله نوردی برین زایشگاه میبینین چند نفر در روز بخاطر این کارا بچشونو از دست دادن خیلییییییییی خطرناکه نکنین این کارا رو