2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

364 بازدید | 15 پست

من الان هفته12 بارداری هستم. ولی تو سونو گفته هفته 7 و سه روز  

هنوز نه جنین تشکیل شده و نه قلب. فقط ساک حاملگی.اگه کسی تجربه ای داره بگه.

سه بار سونو انجام دادم هر سه تا سونو ساک رو دیدن ولی جنین نیست. 

بنطرتون برم سقط کنم.یا بازم منتظر بمونم.

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر دکترت چیه؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیزم بارداریت پوچه و اگه اقدامی نکنی بدنت عفونت میگیره چون هفته دوازدهی تا حالا باید خونریزی میگرفتی باید برای سقط اقدام کنی با قرص و شیاف یا کورتاژ

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بنظرم بمون تشکیل میشه .من خودم دکتر برام داروی سقط نوشت اما بعد یه هفته ک دارو میخوردم رفتم سونو ک ببینم ساک بارداریم افتاده ک دکتر گفت بارداریت پوچ نیست و صدای قلبشم شنیدم 

خدایا مواظب تو دلیم باش 
عزیزم بارداریت پوچه و اگه اقدامی نکنی بدنت عفونت میگیره چون هفته دوازدهی تا حالا باید خونریزی میگرفت ...

واقعا.. نمی دونستم.

میگم خوب چرا ساک حاملگی داره بزرگ میشه.

سونو اول 8 

سونو دوم 19

سونو سوم 24

اینا نشونه خوبیه یا بد؟

میشه برا باردارشدنم،دعا کنید🙏