2777
2789
عنوان

شما کدوم رو انتخاب میکنید؟؟

260 بازدید | 23 پست

سلام 

شما آگه توی شرایطی باشین که از نظر اقتصادی خیلی اوضاع خوب نباشه دوست دارین همسرتون مثلا هفتگی با هم شام برین بیرون یا یه هدیه در همون حد ( که میشه گل یا از همین قبیل (بین 10 تا 20 تومن)) براتون بگیره؟؟؟؟

نظری داشتین هم بگین ممنون 

تعداد رای : 23
نظرسنجی
شام
20
86%
هدیه
3
13%
﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

نه هدیه کوچیک نه شام بی کیفیت...

پولمو جمع میکنم الکی خرج نمیکنم...زیاد که شد یه خرید خوب میکنم

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته شام ی هفته هدیه 🤣🤣🤣

ولی من اگر جای شما باشم مثلا تو ی ماه ی بار میرم شام بقیشو میگم ی کادوی بهتر بگیره 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

هر هفته 20 تومن فقط میشه فلافل خورد. به جاش ماهی یه بار برین رستوران ولی یه چیز خوب بخورین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام بانو من الان سه سال ودوماه میشه ازدواج کردم بخاطر شرایط اقتصادی بخدا هنوز یکبار هم شام یا ناهار بیرون نرفتیم،شماهم بستگی داره کدومش بیشتر خوشحالنون میکنه ،

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
هیچکدوم...خب وضع خوب نیس دیه.حالا دو روزم هدیه نگیرم نمی میرم کع :/

نه به اندازه هدیه و شام

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
با شرایط اقتصادی بد مگه میشه هر هفته رف شام بیرون؟!!

اره 

شام ما از 5تا20 درمیاد

سلام بانو من الان سه سال ودوماه میشه ازدواج کردم بخاطر شرایط اقتصادی بخدا هنوز یکبار هم شام یا ناهار ...

اینجور که دوستان میگن که نه 

شام بی کیفیت نیست لذت بخشه حالا هروقت پیتزا نشد سمبوسه و بندری که میشه

ما لذت میبریم کیفیتش هم برامون خوبه

مسلمه که نه .مراعات میکنم البته که توی وضع مالی خوب هم من کادو خوب نگرفتم.عادت دارم

گاهی به یاد هم بودن مهم تر از هزینه زیاد کردن هستش