مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 عنوان ميخوام اسم دخترمو سوين بذارم دوماه ديگه بدنيا مياد 160 بازدید | 19 پست خانواده شوهرم مخالفن اما برام مهم نيست اسم قشنگ ترم پيدا نميكنم 1398/04/19 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رولت___جان عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 6659 هرچی خودت دوس داری بزار ب حرف اونا گوش ندهمن عاشق اسم ملیسا بودم چون میدونستم خانواده شوهرم این اسمو بهش نمیگن ناچارا ی اسم اسون تر براش گذاشتم مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩🦳👩🦱👩🦳👵
جاااااانا عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1618 خودتو عشق است بی خیاااال بقیه اول خدات بعد خودت بعد شوهرت بعد بچت بعد دیگران
گل_اردیبهشتی عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 4891 به نظرمن که خوب نیست..انگار همون سون(7) رو کج و کوله بگی سوین
saraammm عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 7340 تا قبل دنیا اومدن نباید میگفتی. من روز زایمانم میخوام بگم. اسم سلیقه ایه زود بگی هرکی یه نظری میده.سوین خیلی شیکه حتما بزار
مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 هرچی خودت دوس داری بزار ب حرف اونا گوش نده من عاشق اسم ملیسا بودم چون میدونستم خانواده شوهرم این اس ... اينا هم همينو گفتن كه سخته يه اسون بذار ما يادمون ميره گفتم يه دفتر ٤٠ برگ برداريد انقد ازاسمش بنويسين تا يادتون نره
مامان_آترين مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 477 تا قبل دنیا اومدن نباید میگفتی. من روز زایمانم میخوام بگم. اسم سلیقه ایه زود بگی هرکی یه نظری میده. ... افرين چه فكر خوبي كردي كه نگفتي
saraammm عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 7340 افرين چه فكر خوبي كردي كه نگفتي آره بابا حوصله ندارم قیافشونو کجو کوله کنن😂😂😂😂
dokhi_naz عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 20020 افرين چه فكر خوبي كردي كه نگفتي من اسم نوه عموم سوینه😍😍😍 کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 تا قبل دنیا اومدن نباید میگفتی. من روز زایمانم میخوام بگم. اسم سلیقه ایه زود بگی هرکی یه نظری میده. ... حالا به مابگو😀واینکه الان نمیپرسن جیمیزاری اسمشو؟ خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
رولت___جان عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 6659 اينا هم همينو گفتن كه سخته يه اسون بذار ما يادمون ميره گفتم يه دفتر ٤٠ برگ برداريد انقد ازاسمش بنويس ... همش حرف الکی میزنن وگرنه تو ب ی بچه کوچولو هم اسمو بگی زود یاد میگیره مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩🦳👩🦱👩🦳👵
saraammm عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 7340 حالا به مابگو😀 واینکه الان نمیپرسن جیمیزاری اسمشو؟ ترمه😃😃😃چندتا اسم الکی میگم😂😂میگم اصلا موندم چی بزارم باید دقیقه نود انتخاب کنم😅😅😅همش میپیچونمشون
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 ترمه😃😃😃 چندتا اسم الکی میگم😂😂میگم اصلا موندم چی بزارم باید دقیقه نود انتخاب کنم😅😅😅همش می ... ای جانم😍اسم نازیهایشالا صحیح وسالم بیادبغلت😚واسه منم دعا کن حامله ای دلت پاکه 😍😍 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍