2777
2789
عنوان

جیب خالی پز عالی

549 بازدید | 20 پست

شوهرم با اینکه پول نداره همش دلش میخواد به دیگران نشون بده که خیلی پولداریم. میره با قسط و قرض و فروختن طلاهای من ماشین مدل بالا میخره. با اینکه با پولمون میتونستیم یه خونه متراژ پایین تو محله یکم پایین تر بخریم اما حاضر نشد و یه محله بالا خونه خیلی بزرگ اجاره نشین شدیم. امسال هم صابخونه ۲ میلیون گذاشت رو اجاره😔یعنی ماهی سه میلیون اجاره باید بدیم. چون شوهرم این پولو نداره بده با صابخونه توافق کرده از پول پیشمون کم کنه. اینطوری پیش بره چند سال دیگه باید تو خیابون بخوابیم. حرف منم اصلا گوش نمیده و هر کاری دلش میخاد میکنه😭😭😭 خیلی نگران آینده ام خودم به جهنم نگران آینده دخترمم. شوهرم همینطوری تا حالا خیلی پول به باد داده☹☹ اعصابم خیلی خورده. با هیشکی هم نمیتونم درددل کنم. 

یا رفیق من لا رفیق له 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه مرد خسیس و مرد بدخرج به یک اندازه عذاب آوره کاراشون 

از بزرگترا حرف شنوی نداره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ای بابا چه بی فکر...کسی نیست پدرش برادری بزرگتری باهاش حرف بزنه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

چرا با كسي نميتوني درد دل كني؟ تيپ شوهر تو زياد هست، منم دارم توي فاميل شوهرم، فقط رو حساب چشم و هم چشمي خونه بزرگ رهن كرد و بعدم يك ماشين مدل بالا قسطي گرفت، تهش كار به اينجا رسيد كه نتونست قسطها رو بده گذاشتش براي فروش، الانم جمع كردن رفتن خونه اقوام زنش زندگي ميكنن، بچه هاشم مدرسه بچه پولدارها اسم نوشته بود، حالا نميدونم اونها چه وضعي دارن الان.

اصلا. حتی حرف پدر و مادرشم گوش نمیده😔

نقطه ضعفش چیه؟ دلیل کاراشو نمیگه؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ای بابا چه بی فکر...کسی نیست پدرش برادری بزرگتری باهاش حرف بزنه

به حرف هیچکس گوش نمیده و دیگران هم البته براشون مهم نیست که شوهرم داره زندگیشو به باد میده حتی پدرش. شاید هم از بس باهاش حرف زدن و گوش نداده دیگه اونا هم بی تفاوت شدن

یا رفیق من لا رفیق له 

پس چرا دور و بریای ما برعکسن با وجود اینکه پولدارن اما همیشه وانمود میکنن که ندارن و مقروضن؟

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

یچیزی رو بزن بنامت  . لااقل پس فردا یه پولی داشته باشی . نرم نرم مخشو بزن . اونکه حالا تریپ پولداری میاد توأم. بگو دوستام گفتن مگه شوهرت پولدار نیست چرا ماشین بنامت نیست یا چرا فلان طلا نداری . بخر میفهمی بگیر بگیر ای خدا . نرم نرم میشه شوهرو مثل موم کرد 😬😬😬😬