2777
2789
عنوان

با هفتاد میلیون چه کار میشه کرد ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12867 بازدید | 61 پست
ما همون خونه کلنگی رو تو لاهیجان گرفتیم خیلی گرون شده شمال هم

نمیدونم یکی از فامیلامون سمتای نور گرفتن حالا شاید دروغ گفته بهمون قیمتو

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تو فکرش بودم .برای هر تراکنش یه مبلغی میاد تو حساب. عالیه 👏

جور کردن پولش کار سختی هست

پول گذاریش

خرابیش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
باشه بابافهمیدیم پولداری    

واااا عقده گشایی چیه خواهر کی گفت پولدارم کی حرف پول زد میگم تورم انقدر زیاده ک نمیشه دیگه با این مبلغ کاری کرد یکم رو خودتون کار کنید 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
ببین سودش فک کنم نزدیک ۸۰۰/۹۰۰ میشه ولی خوب چرا باهاش ی شغل راه نمیندازی؟

خودم شاغلم کارمم خیلی خوبه نمیخوام از دستش بدم . میخواستم با این مبلغ کاری کنم به اصل پولم دست نخوره ولی سود دهی داشته باشه هر ماه چیزی بهم برسه . خیلی کم میارم

خدایا مرا آن ده که آن به   
آهان ساید بشه  هن کرد با این پول ولی فکر کنم خلاف مقررات صاحب خونه و مستاجر ی باشه ها

نمیدونم خودشون که یکی دو سال این کارو کردن کلیدو دادن املاک شبی دویست تومن میگرفتن املاکم سود برمیداشت

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
خودم شاغلم کارمم خیلی خوبه نمیخوام از دستش بدم . میخواستم با این مبلغ کاری کنم به اصل پولم دست نخوره ...

اگه بذاری بانک ارزش پولت طی یکسال کم میشه ودر واقع از اصل پولت کم میشه

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
واااا عقده گشایی چیه خواهر کی گفت پولدارم کی حرف پول زد میگم تورم انقدر زیاده ک نمیشه دیگه با این مب ...

داری میگی با79میلیاردنمیدونم چکار کنم، یعنی میخای بگی 79میلیارددارم دیگه! باشه بابا

خودم شاغلم کارمم خیلی خوبه نمیخوام از دستش بدم . میخواستم با این مبلغ کاری کنم به اصل پولم دست نخوره ...

از پسر جوانمردهم خوبه بپرسی منم پول میخواد بیاد دستم همین حدودا دلم میخواد یه کاری کنم سود داشته باشه نمدونم چیکار 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ببخشی من متوجه نشدم ،چطوری میشه این کارو کرد؟میشه لطفا توضیح بدین

دستگاه خودپرداز میخری میذاری جاهایی مثل مرکز خرید .سینما. خانه بازی و.... . مراجعه کننده ها که از دستگاه استفاده میکنن مثلا پول برداشت میکنن  کارت ب کارت میکنن و خلاصه هر تراکنشی که انجام میدن ،یه مبلغیش به حساب شما واریز میشه . یه جورایی مثل کارمزد . دقیق نمیدونم از هر تراکنش چیزی حدود ۱۰۰ ت میره تو حساب شما . حاالا شما باید زرنگ باشی دستگاه رو جاهای شلوغ بزاری . و اینکه داخل دستگاه پول بزاری مردم برداشت کنن

خدایا مرا آن ده که آن به   
پول گذاریش میدونید روزانه چقدر هست ؟ قیمت دستگاه رو میدونید ؟

ببین دقیق نمیدونم

ولی خوب دستگاه بیمه میشه

شما باید پول تمیز و بدون پارگی و خرابی بدی به دستگاه

یسری پولا توی دستگاه گیر میکنن و خرابش میکنن

درد سرهاش اینه اگه کارت کسی رو بخوره باید بری زود کارت طرفو دربیاری

ساعات غیر ادرای حتی ...

خود اون جایی که دستگاهت رو میذاری هم باید اجاره بدی البته 

و امن باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻