2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه مون و بفروشیم

299 بازدید | 30 پست

دو ساله خریدیمش

و دادیم رهن 

پارسال چهل تومن رهن و کردیم ۲۰ تومن

امسال باید ۲۰ بدیم خونه آزاد شه

ولی خیلی برامون سنگین میشه و بقیه پولمون میره برا قسط و...

زده به سرم خونه رو بفروشیم و یه خونه خوب رهن کنیم و با بقیه اش کار شروع کنیم

به نظرتون اشتباهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بله

خونه رو نفروشین

با سندش مضاربه بردارین وکار شروع کنین

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

نه هرگز 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

تواین اوصاع که درعرض یکسال همه چی ۵برابر شده یکم عقلم خوب چیزیه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

صدردصد  با این وضع مسکن  الان  یه خونه دارید حالا با صدتا قسط بدبختی . الان بفروشین  کلی پرت میشین عقب  

هرگز همچین کاری نکن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔