2777
2789
عنوان

اصلا به دلم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 72 پست
منم همیشه همینو میگم منو ک تو قبر اون نمیذارن من فقط گفتم به دلم نمیشینه آخه این زن دوم داداشمه زن ا ...

دقیقا چیکار میکنه که نشونه غرورشه؟

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن غیبت نشد بیچاره فقط درد و دل کرد و حسشو گفت خودشم ناراحته 

جالبه اگه غيبت نيست پس چيه

اينكه بياد بگه خيلي بي ايمانه چيه؟

ادمه خدا ترس راجب كسي اينجور نميگه مخصوصا اينكه انتخاب داداششه 

داداشش باهاش زندگي ميكنه اين خانوم خوشش بياد نياد اصلا مهم نيست چون انتخاب داداششه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
احتمالا اینقدر خشک باهاش برخورد می‌کنی ازت زده شده ...همه چی حجاب و نماز نیست .نیست ...بله حجاب خوبه ...

نه من خیلی باهاش خوبمو از هردری حرف میزنم

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
آخه من خیلی از پسرای مذهبی رو هم دیدم که اینجوری ان. واقعا برام جای سواله

عزیزم دیدم خانواده ها از بس خشک مذهب وغیر قابل انعطاف هستن که فرزند خانواده از مذهب زده شده وبه سمت مخالف گرایش پیدا کرده و دیگه نخاسته با افکار خانواده ش جلو بره

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد

استارتر از علی (ع) حدیث داریم که گناهی که باعث پشیمونی بشه بهتر از ثوابی هست که باعث غرور و خودپسندی بشه

من زن داداش شما رو ندیدم و نمیتونم قضاوت کنم

اما انقدر که به خودتون و دینداریتون مینازی، مشخصه ابدا تواضع نداری

یادت باشه چند هزار سال عبادت شیطان با غرورش به فنا رفت

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁
خواهرای شوهر من به من میگن تو چون مانتویی هستی و حجابت درست نیس هیچ وقت مکه کربلا قسمتت نمیشه اما خو ...

آدمها همه مثل همن فقط اشتباهاتشون(گناهاشون)با هم فرق داره،،،به دل نگیرید و بدونید خدای هر کسی شبیه به خودش ،،،

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

استارتر تو دختر جوون و تحصیل کرده ای مثل بیسوادا نباش فکرنکن همه بایدمثل هم باشن 

لطفا به عقاید هم احترام بزاریم چادری مانتویی جتی بدون روسری ما همه انسانیم چیزی که مهمه انسانیته نه انتخاب پوشش