2777
2789
عنوان

اصلا به دلم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 72 پست

الان بنظرتون اين غيبت نشد😕😕

شمايه به اصطلاح خدا ترس به اين نميگي غيبت به چي ميگي؟

زن داداشت هرجور دوس داشته باشه ميگرده گناهه كسي پاي يكي ديگه نوشته نميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا معلوم نیس فاز این خانواده های مذهبی یا پسرای مذهبی که میرن دختر ژیگول میگیرن، چیه؟ اگه کسی میدو ...

برا اینه که اونا مذهبی ان پسر بیچاره که نیست دلش میخواد طبق معیارای خودش ازدواج کنه بعدا خواهر مادر میان گیر میدن ! 

معذرت میخوام اما چیزی هست به اسم توحید عملی ،،به نظر میاد در موردش چیزی نمیدونید

مثالی میزنم حر ،،یک مسلمان عادی بود که جلو امام حسین رو گرفت اما قطعا عاقبت بخیر شد ،،،و شمر کسی بود که مردم و خودش به دینش مباهات میکردند ،،،جانباز رکاب امام علی بود ،،اما عاقبت به خیر نشد ،،،

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

خواهرم همین حرفا رو با خودت میزنی که باعث میشه ازش بدت بیاد شما که خدا نیستی بدونی طرفت بهشتیه یا جهنمی و از طرفی هم نمیتونی قضاوت کنی کارهاشو که کدوم اشتباه و کدوم درسته،

زیاد خودت رو نباید اذیت کنی پذیرش آدما با وجود هرگونه اختلاف نظری که با شما دارند تو هر مسئله خیلی کار مهمیه

اول خودتو خودشو باید توی یک سطح از انسانیت و خوب بودن ببینی تا بتونی بپذیریش

ب شما ربطی نداره ک اون نماز میخونه یا ن یا ححابش چ جوریه چون شما رو ت قبر اون بنده خدا نمیزارن

منم همیشه همینو میگم منو ک تو قبر اون نمیذارن من فقط گفتم به دلم نمیشینه آخه این زن دوم داداشمه زن اولشو ک طلاق داد خیلی خوب بود همش مقایسه میکنم گاهی شبا اونو خواب میبینم فک کنم به خاطر غرورشه ک به دلم نمیشینه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

عزیزم اینا مسائلی هست بین خودشو خدای خودش دور از جون جای خدا که نیستی که با نماز یا بی نماز به دلت بشینه مهم اینکه به شما احترام بزارن وحقی از شما رو ضایع نکنن و شما رو بازبون آزار ندن اگر چنین آدم خوبی باشه قطعا پیش خدا هم آبرو داره 

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد

احتمالا اینقدر خشک باهاش برخورد می‌کنی ازت زده شده ...همه چی حجاب و نماز نیست .نیست ...بله حجاب خوبه نماز خوبه اما همه چی نیست شاید اینقدر مذهبی بازی در آوردی ازت خوشش نیومده ....مذهب فقط نماز نیست همین که تو تو فکر اینی که این نماز نمی‌خونه حجاب ندارم ازش خوشم نمیاد مگه نماز رو واسه تو میخونه مگه خدایی ...خود خدا بی نمازترین و گناهکارترین بنده شو دوست داره شما و ما چیکاره ایم 

اگ غیبت نیس پس چه اگ خیلی مومنید اینم باید  بدونید ک اعمال اییشون ب شما ربطی نداره هرکی تو قبر خودش میزارن  

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
برا اینه که اونا مذهبی ان پسر بیچاره که نیست دلش میخواد طبق معیارای خودش ازدواج کنه بعدا خواهر مادر ...

آخه من خیلی از پسرای مذهبی رو هم دیدم که اینجوری ان. واقعا برام جای سواله

خیلی 
منم همیشه همینو میگم منو ک تو قبر اون نمیذارن من فقط گفتم به دلم نمیشینه آخه این زن دوم داداشمه زن ا ...

جلو خودش مقایسه نکنه ی وقت

ناراحت میشه

خب حتما داداشت این مدلیو ترجیح داده و دوست داره

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

ببخشیدا با خدا و خدا ترسی اینجوری درموردش میگی  نبودی چی میگفتی . ما ی فامیل داریم مذهبی ان فکر میکنن خودشون خیلی ادم های خوبی ان غیر از خودشون نه ! انتخاب برادرته میتونی رفت و امد نکنی باهاش 

عزیزم بی حجابی دلیل نمیشه ایشون بی خداباشن هرکسی یه جوری هستش ماهم بایدبهشون احترام بذاریم قرارنیست ...

من خیلی بهش احترام میذارم اتفاقا

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

خواهرای شوهر من به من میگن تو چون مانتویی هستی و حجابت درست نیس هیچ وقت مکه کربلا قسمتت نمیشه اما خودشون هزار تا غیبت و تهمت میزنن دقیقا وقتی این حرفو زدن بهم من خواب دیدم ۷ دور طواف کعبه رو رفتم بخداقسم

فکر میکنن چون با حجابن تو بهشت خونه دارن ولی در اشتباهن اون هزار باری ک دل منو شکوندن چی اون تهمتایی که به من زدن بخاطر حجابم چی؟ نمیبخشمشون هرگز

حرف زدن که بلد نیستی🥴حرف نزدنم کلا بلد نیستی🤐خطاب به بعضی کاربرا😒 عقده ای یعنی کسی که امضامو بر علیه خودم استفاده کنه😅