2777
2789
عنوان

اصلا به دلم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چون از امام علی گفتن کامل بود؟؟ما الان همه به زبون خودمون همینو گفتیما

من کاری به حدیثش نداشتم گفتم خیلی کامل و خوب گفتی 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
حالا خوبه خداترسی که پشت سر زنداداشت حرف میزنی و‌به خاطر حجاب و لاکش قضاوتش میکنی  اگه خدا ترس ...

لجم میگیره که تو لاک زدن ادما دخالت میکنن  حالا فقط یکی به خودش بگه چرا حجاب داری همچون یه غوغایی به پا میکنه

ببخشید خانما شما ک خودتون دارید قضاوت میکنید من دودل بودم گفتم سوال کنم ببینم از چیه از غرورشه یا از ...

خب وقتی ما نمیشناسیمش چه جوری بگیم از غرورش یا از حجابش ؟ 

بعدشم بهترین کارو میکنه عزت و احترام خودشو نگه میداره با اینکار 

ببخشید خانما شما ک خودتون دارید قضاوت میکنید من دودل بودم گفتم سوال کنم ببینم از چیه از غرورشه یا از ...

اصلا به شما مربوط نیست این مسئله هرجا دوست داشته باشه و بهش خوش میگذره میره شاید از جمع شما خوشش نمیاد شما بیش از حد تو زندگی داداشت داری سرک میکشی و بعدها باعث اختلافشون میشی  یه خواهر شوهر مثل شما زندگی  و اینده دو نفرو  تباه میکنه

لجم میگیره که تو لاک زدن ادما دخالت میکنن  حالا فقط یکی به خودش بگه چرا حجاب داری همچون یه غوغا ...

آره بخدا 

من خودم چادری هستم ولی تاحالا به خودم اجازه ندادم به خاطر لاک دیگرانو قضاوت کنم

همین ها هستن به خاطر تعصبات بیجا مردم رو دین زده کردن 

منم همیشه همینو میگم منو ک تو قبر اون نمیذارن من فقط گفتم به دلم نمیشینه آخه این زن دوم داداشمه زن ا ...

زن  اولش فکر کنم از دست شماها فرار کرده بعدم مهم اینکه علفی به دهن بزی شیرین بیاد

دقیقا چیکار میکنه که نشونه غرورشه؟

با اینکه ما از اول خیلی باهاش خوب بودیم ولی بیشتر میره طرف خونواده خودش خیلی از ما بی دلیل دوری میکنه 

زن  اولش فکر کنم از دست شماها فرار کرده بعدم مهم اینکه علفی به دهن بزی شیرین بیاد

بفرمایید خودتون دارید قضاوت میکنید زن اولشو داداشم دوست نداشت طلاق داد

با اینکه ما از اول خیلی باهاش خوب بودیم ولی بیشتر میره طرف خونواده خودش خیلی از ما بی دلیل دوری میکن ...

این نشونه غرور نیس عزیزم

شما توقعتون بیجا و زیادیه که انتظار داری با شما مثل خانواده خودش رفتار کنه

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁