2777
2789

چند روزه فهمیدم باردارم.نه اینکه ناراحت باشم یا ناشکری کنم.ولی یه جورایی دلم گرفتس.نمیتونم این تغییرو هضم کنم.هنوز حسی بهش پیدا نکردم.ایا طبیعیه؟؟کیا اینطوری بودن و خوب شدن؟؟

اره طبیعیه نگران نباش سونوی‌ان تی‌رو که رفتی شنا کردنشو دیدی خوب‌میشی بارداری های ناخواسته همینن 

حالا‌بعضیا میگن نگین ناخواسته بگید خدا خواسته 🙄😒 حالا هرچی‌بدون برنامه ریزی

عصبیم خودشونن🤬😤😅🙈

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم طبیعیه منم درگیر مسابقات بودم فهمیدم باردارم کلی هم گریه کردم ولی رفتم سونو با اینکه خیلی واضح مشخص نبود و رفتم دکتر شکمهای بقیه رو دیدم حسش کردم.حسش میاد نگران نباش

من بااینکه ۱۵ ماه منتظرم بودم بعد دوروز همش میگفتم کاش نبود رابطم با همسر خراب میشه زندگیم میریزه بهم کلا تا چن روز افسرده بودم انگار ادم قبلی که پریود میشد تا دوروز اشک میریخت من نبودم بعدش هضم کردم 

اره طبیعیه نگران نباش سونوی‌ان تی‌رو که رفتی شنا کردنشو دیدی خوب‌میشی بارداری های ناخواسته همینن&nbs ...

براش برنامه ریزی داشتیم ولی فک نمیکردم که به این زودی حواب بگیرم یه حورایی شوکه ام

من بااینکه ۱۵ ماه منتظرم بودم بعد دوروز همش میگفتم کاش نبود رابطم با همسر خراب میشه زندگیم میریزه به ...

منم‌ خیلی نگران رابطم با همسرمم.میترسم دیگه منو مث قبل دوس نداشته باشه.حالا رابطتون بهش صدمه ای وارد نشد؟

براش برنامه ریزی داشتیم ولی فک نمیکردم که به این زودی حواب بگیرم یه حورایی شوکه ام

پس بیخیال دیگه توی‌ذهنت بزرگش‌نکن این حسو 

الان مث زمان پریود تغییرات هورمونی و دپرسی داری هر ماه همین موقع یه حسای‌ بدی داری محلشون نزار 

تلقین منفی نکن 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی