2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و دل دارد

172 بازدید | 22 پست

من شونزدهم واسه بارداری اقدام کردم از فرداش تا الان هراز گاهی زیر دلم و تخمدان هام یکمی تیر میکشه امروز کیت تخمک گذاری استفاده کردم گفتم شاید تخمک گذاریم بوده که دیدم نه کسی میدونه دلیلش چیه؟سی و یکم موعد پریودمه اما تا اون موقع نمیتونم صبر کنم

جواب ابلهان خاموشی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنبه تخمك گذاري داشتم الان زير دلم سمت چپ بعضي اوقات تير ميكشه و سه روزه گلو درد دارم بدون هيچ عفونت و علايم سرماخوردگي يعني ميشه لقاح انجام شده باشه تو رو خدا برام دعا كنين🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔

پریودت نامنظم بود؟

اره زياد اينجا دكتر رفتم كلي ازمايش و سونو و اينا به پول ايران نزديك يك و خورده اي شد ولي دكتر گفتن هيچي نيست اما ايران كه واسه نامنظم بودن پري دكتر ميرفتم ميگفتن تنبلي داري خلاصه منم رو اوردم به پياز درماني به خدا همش ميترسم توهم حاملگي زده باشم 😔تازه شوهرم از هيچي خبر نداره كه ميخوام حامله شم

اره زياد اينجا دكتر رفتم كلي ازمايش و سونو و اينا به پول ايران نزديك يك و خورده اي شد ولي دكتر  ...

من پریودم منظمه اما از رو علائم تخمک گذاری میفهمم هرماه تخمک گذاری ندارم انشالله که بارداری سعی کن ارامش داشته باشی چون استرس بدترش میکنه

جواب ابلهان خاموشی است
من پریودم منظمه اما از رو علائم تخمک گذاری میفهمم هرماه تخمک گذاری ندارم انشالله که بارداری سعی کن ا ...

والا نميدونم استرسه يا نه فقط دلم ميخواد باردار باشه برام دعا كن عزيزم اگه به صلاحمه خدا به من بچه بده مرسي ❤️

والا نميدونم استرسه يا نه فقط دلم ميخواد باردار باشه برام دعا كن عزيزم اگه به صلاحمه خدا به من بچه ب ...

حتما عزیزم تو هم واسه من دعا کن

جواب ابلهان خاموشی است
از كجا ميفهمي تخمك گذاري نداري؟؟؟

ببین وسط های ماه یکی از تخمدان هام تیر میکشه و زیر شکمم احساس گرفتگی دارم و ترشحات ببخشید غلیظ و بی رنگ خارج میشه 

جواب ابلهان خاموشی است