2777
2789

سلام خانوما.لطفا من میخوام ماشین ظرفشویی 14نفره بگیرم.بعد تو دو مارک الگانس و دوو موندم کدوم بهتره؟هرکی داره لطفا بیاد یه توضیحی بده

ما الگانس داریم منو مامانم خوبه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الگانس دارم خيلي راضي ام يه عالمه برنامه واسه ظرفاي مختلف داره كامل خشك ميكنه و تميز ميشوره حتي قابلمه هاي چرب و سوخته رو

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
چند نفر ست؟مدلشون روش هست مال شما 9000وچنده؟

فكر كنم ١٤نفرس الان خونه نيستم شب عكسشو ميذارم برات 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
چند نفره؟

خودم ۸ مامانم ۱۴ ..جفتمون خانواده سه نفر هستیم ی مقدار تو پر شدنش مامانم الاف میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اين عكسو داشتم تو گوشيم ببين ميتوني بخوني 

الان چند وقته دارین؟این جای ظرفاش که میزاری کج نشده؟

٢ساله ن اصلا من سيخامم ميذارم توش كامل ميشوره قابلمه هاي سنگينمم گذاشتم بيچاره اخ نگفته 

شب عكس واضحشو ميذارم برات