2777
2789
عنوان

سنوی ۶هفته دخترخالم تشکیل نشدن قلب جنین توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست

دختر دایی شوهرم  رفته سونو واژینال یکی از بهترین دکتر مشهد همونجا سونو ک انجام داده بعدش لکه بینی افتاد ه وسقط شده. من ک نرفتم ترسیدم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متاسفم نمیدونم چی بگم خدا بایه بچه سالم دیگه دلت وآروم کنه خاطرات بد گذشته روپاک کنه از ذهن ود ...

مرسی عزیزم خدااا بهمه بده الهی هرکیم یدونه داره بازم میخواد ولی نمیشه هم خدا بازم دامنشو سبز کنه الهی آمین

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
بله. من دقیقا شش هفته و پنج روز فقط کیسه داشتم، گفتن مولاره، باید سقط شده. الان هم هفته ده هستم. با ...

چقدر خوشحال شدم براتون خداروشکر ممنون از دل گرمیت عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی ونی نی رو بغل بگیری 

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
با سو نو واژینال  مشخص میشه

سنوی واژینال شده عزیزم بخاطرهمین ناراحته خیلی وامیدی نداره

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ممنون دوست های عزیز که اومدید و دلگرمی دادید😘❤🙏

حتی اگه بعد از ۸ هفته هم تشکیل نشد ، بازم صبر کنه ، تشکیل میشه

باشه عزیزم بهش میگم ممنون❤🙏

من هم بهش گفتم تا ۸ هفته صبر کنه خودش کلا نا امید شده فقط گریه میکنه

سلام‌سامیارجان

طبق قولی که بهت دادم شماره تلفن ولینک گروه اون خانم دکتر طب سنتی رو فرستادم 

دیدی؟

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
سلام‌سامیارجان طبق قولی که بهت دادم شماره تلفن ولینک گروه اون خانم دکتر طب سنتی رو فرستادم  د ...

سلام عزیزم نه ندیدم کجا گذاشتی قربونت برم ؟بازم ممنون از لطفت گلم❤🙏

سلام عزیزم نه ندیدم کجا گذاشتی قربونت برم ؟بازم ممنون از لطفت گلم❤🙏

خواهش میکنم عزیزم 

قربونت 

توگروه اقدامیها گذاشتم 

الان اینجا دوباره میفرستم

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

به دختر خاله آت بگو انقد زود بهمن خبرنده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

به گروه ما خوش اومدین!

اینجا برای رفع مشکلات تناسب اندام,دیابت,پرفشاری خون,سلامت پوست و...رایگان مشاوره بشین و دمنوشهای گیاهی مناسب خودتون رو دریافت کنید😍😊

لینک گروه:

https://t.me/joinchat/GBHM5ULfhjwyu7_jEkfQDQ

ارتباط بامشاور

@asma_sayyad

09026323686

خواهش میکنم عزیزم  قربونت  توگروه اقدامیها گذاشتم  الان اینجا دوباره میفرستم

اونجا ندیدم گلم .ممنون 

به گروه ما خوش اومدین! اینجا برای رفع مشکلات تناسب اندام,دیابت,پرفشاری خون,سلامت پوست و...رایگان مش ...

بهش که تو ت ل گ رام پی ام دادی یا عضو گروهش شدی بگو میخوام مزاج شناسی شم

خیلی باحوصله وبدون توقع جوابت رو میده