2777
2789
عنوان

نامزد قبلیم به دوستم پی ام داده + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 93 پست
چقد پروعه!!! به اونچه این چیزا که میپرسه؟؟ دوستت چرا جوابشو داده؟ باید بهش میگفت به شما اصلا ربطی ند ...

منم گفتم بهش بگو ب تو مربوط نیس 

همه رو خیال خودت فرض نکن من کی کار ب پسر داشتم بار دومم باشه

من محتاج دعای پاک تک تکتونم😢💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک یک درصد فکر کن از روی فضولی این سوالارو پرسیده تهش اینه ی مدت ذهن شمارو مشغول میکنه بازم ول می ...

اره 

گفتم بهش بگو فلانی گفته من نمیخوام درموردت حرف بزنم ا

استقلال نداری ب چ دردم میخوری

من محتاج دعای پاک تک تکتونم😢💐
وجدان

شما از این غلط میگیری بعد من یه دوست پسری داشتم مثلا میخواست بیاد معذرت خواهی بهم اس داده بود که من اعضاب وژدان گرفتم بیا دوباره با هم باشیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره  گفتم بهش بگو فلانی گفته من نمیخوام درموردت حرف بزنم ا استقلال نداری ب چ دردم میخوری

خوب کردی بهش فک نکن بزرگش نکن

ازین بهتر گیرت میاد

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
۴ سال همش ابراز علاقه کرد ک میخوامت توروخدا ازدواج نکن اره درسته حرفتون

اگه هنوز دوسش داری و میخوای باهاش ازدواج کنی بهش بگو فقط خواستگاری رسمی واونم تا مادرتو راضی نکردی نیاین.به هیچ وجه باهاش وارد رابطه نشو چون وابسته تر میشی و اونم میزاردت تواولویت دوم. 

بزار از الان یاد بگیره مسائلشو با مادرش حل کنه و بین شما درست مدیریت کنه.تا وضع مالیشم اوکی نشده اوکی نده.شرایطتم سخت بگیر چون حس دم دست بودن نسبت بهت پیدامیکنه.دوستی قبل از ازدواج به همین دلایل بده