2777
2789
عنوان

نامزد قبلیم به دوستم پی ام داده + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 93 پست
شاید عذاب وژدان گرفته .شایدم داره دنبال بهونه میگرده  با دوستت سر صحبتو باز کنه

من مطمئنم نمیخواد با دوستم دوست بشه اینجوری نیست اصلا مطمئنم

من محتاج دعای پاک تک تکتونم😢💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نامزدی اینکه توخواستگاری بهم خورده بنظر من هنوز به بلوغ نرسیده. به دوستت بگو بهش بگه یه خواستگار جدید داره و بتو فکرنمیکنه.

خیلی باید راه بره تا دوباره بهت برسه خودتو ارزون نفروش. 

فقط چشم گفتن رفیقتو تصویب نکردم

میتونس بگه باشه    

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
الان تو اسکرین دومی شما با هم کلاسیاتون رفتین بیرون و اون خواسته ببینه تو جمعتون پسر بوده یا نه؟درست ...

ن منم بودم من عکس گذاشتم که روز اخر دانشگاه رفتیم بیرون بعد رفته ب دوستم گفته پسراهم بودن یا نه

عزیزم این تورو میخاد اگ نمیخواستخ سراغتک از دوستت نمیگرف و براش مهم نبود کجا بودی و با کی بودی.

میخواد ولی حرف مامان جونش ارجحه

چون منو ول کرد بهونه اورد که شرایط مالی ام اوکی نیس مادرشم گف اگه اینو بخوای ما هیچی نداریم بهت کمک کنیم

حساسه روت

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘