2777
2789
عنوان

برنامه کرفس

181 بازدید | 18 پست

سلام خانمها این برنامه کرفس ک بخاد وارد حساب شید چقد پول میخاد؟؟؟؟  زده بود, 5500 منم خاستم پرداخت کنم ولی 65هزاربرداشت کرد ازحسابم چطوریاس

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

65 هزار تومان عجب  

منظورت چیه دورغ ک نمیگم... ببین من عکس برداشت از حسابم میزارم ببین چقده من عصبیم گیج شدم باشه؟ 

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
میگم چرا رفتی خریدی همینجوری ازش استفاده کن منم نخریدم فقط از کالری شمارش استفاده میکنم

نمیدونستم ک اوف چقد بدشد 

خب نوشته 11 ماهه واسه هر ماه 5500 میشه 60500

یعنی الان 65هزار میشه اره؟؟؟؟ 

یعنی الان 65هزار میشه اره؟؟؟؟ 

آره، طبق چیزی که نوشته میشه 60500، اون 4500 بقیه رو نمیدونم

آدمـها را به انــدازه لــیاقــت آنها دوست بدار و به انــدازه ظــرفــیت آنها ابراز کــن

اين براچيه

منم كرفس دارم ولى پولى نخواسته ازم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏