2777
2789

سلام.پسرم 10ماه و نیمشه هنوز حتی دد مامان بابا هیچی نمیگه. فقط پنکه و بیرون الو میدونه چیه.

دندون 6ونیم ماهگی درآورد چهاردسته پا هم هشت ماهگی میرفت. ولی کلمه نمیگه حتی بابا مامان نمیدونه کین میگم باباکو نشون نمیده.

خیلی باهاش کار میکنم هیچی نمیگه.

پسر دوستم هشت ماهگی مامان بابا میگفت.

دارم نگران میشم.

کلا پسر شما دیر همه کاراشو کرده طبیعیه دیر حرف بزنه نگران نباش

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال تمام هیییچی نگفت آوا هم نداشت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دوسال تمام هیییچی نگفت آوا هم نداشت

الان چی شد خوب شده گل پسرت پسر منم خ کم حرف میزنه اما همهههه چیز میفهمه و تقلیدش خوب حرف گوش میده فقط حرف نمیزنه و اینکه با اینکه همه کاری انجام میده و میفهمه با سر اره یا نه نمیگه خ نگرانم

الان چی شد خوب شده گل پسرت پسر منم خ کم حرف میزنه اما همهههه چیز میفهمه و تقلیدش خوب حرف گوش میده فق ...

فردا میشه سه سالو ۴ ماهش...مغز میخوره...ب من گفتن ببر گفتار درمانو....نبردم خودش بعد تولد ۲ شروع کرد...الان دیگه تو مرحله ایی ک تعریف میکنه وااضح نه ولی  با جملات پسو پیش طرفو حالی میکنه چه اتفاقایی افتاده....تست های آ اس کیو مطابق سنشو دانلو کن پر کن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فردا میشه سه سالو ۴ ماهش...مغز میخوره...ب من گفتن ببر گفتار درمانو....نبردم خودش بعد تولد ۲ شروع کرد ...

خدا حفظش کنه 

خودم و شوهرمم دیر زبون باز کردیم نمیدونم 

من پر کردم ۲۷۰ بود امتیازش ولی نمیدونم الان این ۲۷۰ چیه و با کجا باید مقایسه کنم نمرشو 

شش ماهگی؟واقعا؟

بچه جاری من یکسالگی شعر میخونده فک کن ولی ی بچه دیگش دیرتر زبون بباز کرد ولی اون ک یکسالگی شعر میخوند الان ۱۴ سالش نخبه و نابغه نیس ی پسر کاملا عادی و اتفاقا بشدت کمر  و خجالتی

فردا میشه سه سالو ۴ ماهش...مغز میخوره...ب من گفتن ببر گفتار درمانو....نبردم خودش بعد تولد ۲ شروع کرد ...

چ حسی داشتی بت گف مامان😍

من ک ذوق مرگ میشم میدونی ما مامانای ک کلی منتظر این لحظه موندیم فک کنم خ کیف کنیم نه ؟