2777
2789
عنوان

پسر شما معمولا از چند ماهگی به حرف اومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست
خدا حفظش کنه  خودم و شوهرمم دیر زبون باز کردیم نمیدونم  من پر کردم ۲۷۰ بود امتیازش ولی ن ...

اونی ک من پر میکنم هر ماه امتیازی نیستا

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حسی داشتی بت گف مامان😍 من ک ذوق مرگ میشم میدونی ما مامانای ک کلی منتظر این لحظه موندیم فک کنم خ ...

پسر من اصلااا ب من نمیگه مامان میگه اِناز جون...اسمم مهرناز😄😄 هر کار کردیم نگفت ک نگفت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر من اصلااا ب من نمیگه مامان میگه اِناز جون...اسمم مهرناز😄😄 هر کار کردیم نگفت ک نگفت

نکنه بچم ارزو ب دلم بزاره🤣

خوب اونو پر کنم پس چی بفهمم کجا باید تفسیرش کرد و چیزی فهمید اون ک پر کردم زده بود جمله دو کلمه ای تکرار میکنه 

جوابش بله ۱۰ امتیاز داره ک خب بچه من کلا ۱۵ تا کلمه اونم نصفه 

میگه دوتا سوال اینجوری بود ک بچم امتیازشو نگرف و ی سوال ک اگر شما ی خطی از بالا ب پایین بکشین بچتونم میکشه ک بچه من امتحانش نکردم ولی فقط خط خطیشو دیدم اینم امتیاز نگرف اگرنه همشو انجام میداد

نکنه بچم ارزو ب دلم بزاره🤣 خوب اونو پر کنم پس چی بفهمم کجا باید تفسیرش کرد و چیزی فهمید اون ک پر ک ...

هرچی انجام نمیده باید تمرین کنی مخصوصا تو فعالیت های حرکتی....خط رو بکش بگو مثل مامان بکش کمکش کن همین زوریاینام نباشه فقط اون فعالیت رو خودت انجام بده ببینه...نثلا پسر من نمیتوست با کمک ی شی ی شی دیگه رو سمتش بکشه ...تو بازیا توپ میزدم زیر مبل با مگس کش درمیاوردم نم نم ازش خواستم کمک کردم یاد گرفت