2777
2789
عنوان

نیاز به بودن مادر در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست

من بین خودم و پسرم‌موندم ، من اگه بشینم تو خونه چون با پسرم‌تنها هستیم‌عملا هیچ کاره میشم چون همسرم هم نیست که بگم زن خونه دار شدم ، ولی واقعا دارم‌میبینم که پسرم داره صربه میخوره

بله ولی در عوض آثار مخربی که روی اعصاب و روان بچه میذاره تا آخر عمرش گریبان گیرشه در حالی که اگر صب ...

یه جوری گفتید اثار مخرب که ادم میترسه

به نظر من اینها همه بستگی به رفتار والدین داره

مدیریت زمان و انرژی والدین اگر درست باش اتفاقا کودکانی که مادر شاغل دارن مستقل تر و با اتکای به نفس بیشتری بار میان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بین خودم و پسرم‌موندم ، من اگه بشینم تو خونه چون با پسرم‌تنها هستیم‌عملا هیچ کاره میشم چون همسرم ...

دور کاری میتونی بکنی؟

پسرت بزرگ میشه و شما نیاز به زندگی هدفمند تری خواهی داشت

یا یه مدت در عین کار کردن پاره وقت بیمه بیکاری بگیر  و کنار پسرت باش

به هر حال شما نیاز بچه ات رو خوب میدونی .

مهم اینه هیچ کدومتون اسیب نبینید

درامدم کمتر میشه ولی میتونم بگذرونم ،الان مهد میره ولی اگه نرم‌سرکار  احتمالا باید یه مهد قیمت ...

ببین  درست ترین کار ورفتار رو خودت باید بگیری ولی به یقین اینو بهتون میگم امروز درکنارپسرتون بمونید وبا یک غذای ساده و اسباب بازی ساده  باهاش خودتون بازی کنیدواج به تااینکه  پسرتون پیش کس دیگه باشه بهترین غذا لباس و اسباب بازی روبهش بدین....این یکطرفه ...طرف دیگرش توسنین بالاتره  که اونموقه به سن تشخیص برسه با هیچ پول و محبت و حتی مشاوره نمی تونیم جبران کنید پول اندک ودرکنارش موندن  ازتون شب و غذای بچتون واجب تره اینو خواهرانه وقتی بین کامل بهتون دارم میگم 

من ۱۸ سال کار کردم اگه بیام بیرون میدونم دیگه نمیتونم به کار بزگردم

شرایط تون رو درک می کنم

ولی بچه چه گناهی کرده؟ 

بچه یکی از دوستام عصبی شد..سخته واقعاً

ممکنه در آینده تحصیل و حتی ازدواج بچه تون موثر باشه

به هر حال تصمیم با شماست

عمیق فکر کنید 

خودتون قضاوت کنید پای یک انسان و آیندش درمیونه

شما فقط الان رو نبینید آینده فرزندتون رو درنظر بگیرین

موفق باشید دوست عزیز🌹

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
شرایط تون رو درک می کنم ولی بچه چه گناهی کرده؟  بچه یکی از دوستام عصبی شد..سخته واقعاً ممکنه ...

اخه به هرکس میگم‌میگن‌پسرت دیگه بزرگ‌شده و اشتباهه که بخوای بمونی خونه ، و اون عادت میکنه ولی من میبینم عادت نمیکنه ، بهم‌میگن رها کن حساس نباش

یه جوری گفتید اثار مخرب که ادم میترسه به نظر من اینها همه بستگی به رفتار والدین داره مدیریت زمان و ...

بستگی به بچه و کار والدین وساعتهاش داره  که بتونن تطبیق بدن واینکه کودک بتونه واین کمبود وزییاد حس نکنه  وابستگی بده ولی کمبود عاطفی مادر با هیچ چیزی برای پسر بچه ها جبران شدنی نیست 

بستگی به بچه و کار والدین وساعتهاش داره  که بتونن تطبیق بدن واینکه کودک بتونه واین کمبود وزییاد ...

اگه بچه نرمال باشه از ساعت 8 تا 3 رو به خوبی کنار میاد

ولی چون استارتر با همسرشون زندگی نمیکنن پسرشون وابسته تر هست

اخه به هرکس میگم‌میگن‌پسرت دیگه بزرگ‌شده و اشتباهه که بخوای بمونی خونه ، و اون عادت میکنه ولی من میب ...

خانمم اون هرکسی که بهتون  میگه بچتون بزرگ شده برو سر کارت....هیچ وقت  جای اون طفل معصوم نیست و حالشو ونیازش روبه هیچ وجه درک نمیتونه بکنه...

یه جوری گفتید اثار مخرب که ادم میترسه به نظر من اینها همه بستگی به رفتار والدین داره مدیریت زمان و ...

درسته، واقعاً باید ترسید.

هیچ کس رو ندیدم مثل دوست خودم وقتی از سر کار میومد اصلاً کم نمیذاشت برای بچه اش

از تغذیه، از محبت، از پارک و...هر چیزی

همه تعجب می کردن از حوصله اش

ولی بچه اش طاقت نیاورد نمیدونم شاید از محبت زیادی بود

آخرم بنده خدا استعفا داد

بچه ها توی این سن نیازهای عاطفی خودشون رو دارن ولی تو این شرایط هرکس به شکلی عکس العمل نشون میده یکی بروز میده یکی بروز نمیده ولی همه شون نیاز دارن مخصوصاً به مادر

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
الان پسرتون هنوز به حضورتون  نیاز داره ؟ یا دیگه مستقل سده

هنوزم نیاز داره ولی دیگه سرکار برم رو درک میکنه نمیکنم میتونم بین کاروپسرم هماهنگی ایجاد کنم  من به تجربه شخصی پسر تا پایان شش سالگی مادر باید کاملا دراختیارش باشه...الان خوبه و اتفاقا پسرم مستقل و مستبد و کمبودی نداره الان دیگه خیالم راحت شده....