2777
2789

بی حال افتاده دکترم بردم گفت یه ویروسه همه گرفتن باید صبر کنی تا از بدنش دفع بشه نمیتونم صبر کنم و این حال بچمو ببینم غذا چه بهش بدم چه بهش ندم تا خوب بشه

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

توروخدا دعا کنید شوهرم مشکلش حل بشه الان رفته بانک تسویه بکنه رییس بانک تسویه نمیکنه شوهرم گیر کرده الان رفته توروخدا دعا کنید تسویه بکنه امروز خلاص بشیم ...یه صلوات بفرستین اگه میتونین 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا دعا کنید شوهرم مشکلش حل بشه الان رفته بانک تسویه بکنه رییس بانک تسویه نمیکنه شوهرم گیر کرده ...

خدا کمکت کنه صلوات فرستادم 

21ماهشه مشکل اینه او اراس نمیخوره دکتر گفت اگه نخوره باید سرم وصل کنیم 

تو چی بهش میدی؟؟؟؟کیدی لاکت چرا نگرفتی؟؟؟؟

من کیدی لاکت میریختم تو شیر پاستوریزه نصفشو

پسرمو دخترم میخوردن متوجه نمیشدن تو دوغ هرکار کردم نخوردن

تو چی بهش میدی؟؟؟؟کیدی لاکت چرا نگرفتی؟؟؟؟ من کیدی لاکت میریختم تو شیر پاستوریزه نصفشو پسرمو دخترم ...

اینا دکتر نوشته دیگه چیز اضافه ندادم 

😣نمیدانم ولی میدانم لاکتول کار کیدی لاکت و میکنه 

انشالا ک زود خوب میشه 

دوره پسرم ۷ روز بود دخترم ۵ روز شوهرمم گرفته بود ازشون.ولی من بخاطر اینکه بتونم از اینا مراقبت کنم همه تلاشمو کردم مریض نشم