بله ولی بهش گفته بود ببرش گفتار درمانی تا کلمات رو درست تلفظ کنه ولی الانه مدرسه میره کلمات رو درست تلفظ میکنه آبجی من تا کلاس دوم ابتدایی به حرف (ر) میگفت (ل) بعد یاد گرفت
فک کنم سختر از اینا بوده . چون دختر من بلده اینارو .
چند تا کامنت گذاشتم ی سری سوالا که پسرم گفته را نوشتم عزیزم..اونا را هم بخون و باهاش تمرین کن
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دلیل ارجاع دادن شما واسه خجالتی بودنشه؟ اخه از یکی شنیدم واسه پول گرفتن دوباره ست . شما چقدر دادی؟&n ...
۳۰ تومن همون بار اول دادم.بار دوم رایگان بود.برا پول نیست .ازمون میگیرن ونمره میدن نمره دخترم ۲۵ شد گفتن حداقل باید ۲۷ میشده برا همین ارجاع دادن.نمره هم مناسب سنشون هست بچه هایی بودن که چند ماه کوچیکتر بودن با نمره ۲۳ قبول میشدن.ولی اگه خودت میدونی بچت سالمه مطمعن باش ردت نمیکنن.مدارس خاص برای بچه های اوتیسمی یا ناهنجاریهای دیگه دارن هست.حتی بچه های دیر اموز هم مدرسه عادی میرن .طبیعیه بعضی بچه ها باهوشن بعضی ها تنبلتر ولی دلیل نمیشه بفرستنشون مدارس خاص
سلام مامانی گل من هم امروز رفتم پسر من پیش دبستانی رفته فقط اتاق برای تست هوش رفت همکاری نکرد ارجاع دادن من حالم خیلی بده میگو خسته شدم کلی امروز گریه کردم مرداد باید ببرم دوباره یعنی چی میشه