2777
2789

قبلا تاپیک زدم گفتن اهنربا بچسبون

الان که چسبوندم گرفت

یعنی جنسش چیه الان

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنه

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

دختر گلم آینه وشمعدان از هر جنس وظاهری که داشته باشه خدا کنه در زندگی مشترک وقتی دربرابرش میایستی لب خندون ودل شاد ترا ببینه عکس خنده وشادی ترا منعکس کنه آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دختر گلم آینه وشمعدان از هر جنس وظاهری که داشته باشه خدا کنه در زندگی مشترک وقتی دربرابرش میایستی لب ...

سلام عزیزم .

متاسفانه اینطور نشد و در حال جدایی هستم

قصد فروشش رو دارم

و جنسشو برای همین میخوام بدونم.

برای آرامشم و سلامتیم دعا کنید

خیلی زندگی بدی داشتم 

ممنونم عزیزم 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
سلام عزیزم . متاسفانه اینطور نشد و در حال جدایی هستم قصد فروشش رو دارم و جنسشو برای همین میخوام ب ...

انشالله دنیا روی خوش وموفقیت وخوشبختی ش روبهت نشون بده آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین